ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Τελικά δεν είναι… παλτό

Το καλοκαίρι κάποιοι έβαζαν ερωτηματικά στην μεταγραφή Γκακπέ όμως μέχρι και σήμερα έκλεισε… στόματα

Ο Απόλλωνας με την πιο πειστική εμφάνιση του στη φετινή χρονιά κατάφερε να φθάσει σε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και το τελικό 4-1 κρίνεται ως ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Όπως σημείωσε και ο Σωφρόνης Αυγουστή σήμερα ένα απ’ τα επιπλέον κέρδη είναι και οι επιθετικοί του. Ο Ζελάγια σκόραρε και όλοι ξέρουμε την ποιότητα του, ενώ πέτυχε δυο τέρματα και ο Γκακπέ.

Στον Γάλλο θα σταθούμε για λίγο καθώς είναι ποδοσφαιριστής από αυτούς που μπορούν να δώσουν πολλές λύσεις στη χρονιά. Και φυσικά γιατί το καλοκαίρι η μεταγραφή του συνοδεύτηκε με ερωτηματικά. Κάποιοι έτρεξαν να μιλήσουν μέχρι και για παλτό, αλλά παλτό σαν τον Γκακπέ μάλλον το έχεις για την πιο καλή σου φορεσιά.

Σήμερα ο Γκακπέ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήταν σχεδόν σε όλες τις φάσεις και πάλευε ακόμη και στις φαινομενικά χαμένες μπαλιές ή ευκαιρίες. Αυτό όμως που κερδίζει είναι ψυχολογία.

Και είναι σημαντικό αυτό γιατί απλά όταν είσαι επιθετικός το τέρμα είναι η «ντόπα» σου, αυτό που σε κάνει να συνεχίζεις, να παλεύεις και να είσαι σημείο αναφοράς.

Έτσι με τα δυο του τέρματα ο Γκακπέ έφθασε τα 7 στη σεζόν, ενώ στα τελευταία παιχνίδια μετρά ισάριθμά τέρματα.

Αυτά σίγουρα είναι ευχάριστα νέα για τον Σωφρόνη Αυγουστή αλλά και για όλους στο οικοδόμημα του Απόλλωνα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση