ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Τα «θέλω» του Σωφρόνη

Μία, δύο προσθήκες και τελείωσε

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Στις Πλάτρες βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Απόλλωνας, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, έτσι ώστε να είναι πανέτοιμος με τη νέα σεζόν. Οι «κυανόλευκοι» μέχρι στιγμής έχουν κάνει τέσσερις προσθήκες (Νταμπό, Ντιγκινί, Φιλιώτης και Μαλεκκιδης), ενώ στα σκαριά είναι και του Λάρσον.

Όπως αναφέραμε αρκετές φορές, ο Σουηδός έχει αποδεχτεί την πρόταση του Απόλλωνα και μετά την ολοκλήρωση των διακοπών του στην Μύκονο θα έρθει στην Κύπρο για να υπογράψει το συμβόλαιο του και να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Με την απόκτηση του Λάρσον, σημαίνει ότι θα αποχωρήσει ένας εκ των Σελίμοβιτς ή Ενσούε, καθώς ο αριθμός των ξένων έφτασε τους 16. Πιο πιθανόν ο πρώτος, καθώς αναζητούν ομάδα για να τον παραχωρήσουν.

Ο Ενσούε, από την στιγμή που βρίσκεται στην ομάδα, βρίσκεται στις επιλογές του Σωφρόνη, καθώς δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την αξία του. Από ‘κει και πέρα, ο Κύπριος τεχνικός θέλει ακόμη μία, με δύο προσθήκες εάν υπάρχει δυνατότητα.

Η αναζήτηση είναι για νεαρούς παίκτες β’ καταλόγου. Η προτεραιότητα είναι για μεσοεπιθετικό, ενώ κοιτάζουν στην αγορά και για αμυντικό, αλλά δεν είναι δεδομένη η απόκτηση ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή. Μόνο αν βρεθεί κάτι καλό.

Αυτά είναι τα τελευταία «θέλω» του Κύπριου τεχνικού, αλλά και έτσι να μείνει χωρίς κάποια άλλη προσθήκη, πέραν του Λάρσον, είναι ικανοποιημένος με το ρόστερ που υπάρχει.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X