ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Τα έχωσε ο Φανούρης

Ενοχλημένος από την στάση των δημοσιογράφων παρουστιάστηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στο ΣΠΟΡFM 95,0 για την ήττα από την Ομόνοια , τους πολλούς τραυματισμούς στην ομάδα και την προετοιμασία εν όψει ντέρμπι με ΑΕΚ. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον τρόπο αντιμετώπισης της ήττας από τους δημοσιογράφους.

Για την ήττα από την Ομόνοια:

« Η ήττα δεν έχει θετικά σε μία ομάδα όπως εμάς. Στόχος ήταν η νίκη και το δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο. Χαρίσαμε ένα γκολ στην Ομόνοια. Είμασταν πολύ άτυχοι όλο το ενενηντάλεπτο. Πρέπει να συνέλθουμε για την συνέχεια. Έχουμε ένα σπουδαίο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Αρένα που παραδοσιακά δυσκολευόμαστε. Είδαμε τις αδυναμίες μας, τις οποίες ο προπονητής θα διορθώσει. Δεν θεωρώ ότι ήμασταν κακοί εναντίας είμασταν αρκετά καλοί. Είχαμε πολλές τελικές φάσεις.»

 Τραυματισμοί:

«Εμείς δημοσιεύσαμε δελτίο τύπου την Παρασκευή. Το Σάββατο εμφανίστηκαν τα προβλήματα. Δεν κρύψαμε κάτι. Είναι πάντα δύσκολο να χάνεις παίκτες. Ο Ενσούε έχει θέμα με χτύπημα στον μηνίσκο, θα φανεί τις επόμενες μέρες αν θα αποφύγει το χειρουργίο. Ίσως χρειαστεί πάνω από μήνα για να επιτρέψει. Τις επόμενες μέρες θα φανεί αν ο Παπουλλής και ο Εμπιτά θα μπορέσουν να βρίσκονται στην αποστολή εν όψει ΑΕΚ.»

 Για το ματς στην Αρένα:

« Είναι ένα εξ αναβολής παιχνίδι, μοναδικός μας στόχος οι 3 βαθμοί. Ο Απόλλωνας μπαίνει σε κάθε παιχνίδι κυνηγώντας την νίκη. Οι στόχοι στην ομάδα είναι γνωστοί. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, τριπλής παραλλαγής. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί.»

 Για δημοσιογράφους – αρθρογραφία ημερών:

« Αντιλαμβανόμαστε την στεναχώρια και την πίεση αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι δημιουργούν αρνητικό κλίμα. Γιατί τα βάφουν μαύρα; Μην ξεχνάτε ότι παίζαμε με την Ομόνοια στην Λευκωσία. Είδαμε ποιος είχε κατοχή και έλεγχο μπάλας. Είδαμε τρία ρεπορτάζ για ποδοσφαιριστές μας. Είμαστε ενοχλημένοι από στάση δημοσιογράφων. Κάποιοι γράφουν απλά επειδή πουλά.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση