ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Τα δεδομένα με όσους λήγει το συμβόλαιο

Βαλμπουενά, Εκπολό και όχι μόνο

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Δουλειά για το κτίσιμο μιας ανταγωνιστικής ομάδας για την επόμενη σεζόν έπιασαν στον Απόλλωνα, με τον διάδοχο του Πάμπλο Ματσίν να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Σαφώς και αποτελεί προτεραιότητα ο αντικαταστάτης του Ισπανού, ωστόσο παράλληλα είναι σε εξέλιξη οι διεργασίες για τη στελέχωση του ρόστερ.

Πρώτιστο μέλημα αποτελεί η διατήρηση ή όχι των παικτών οι οποίοι βρίσκονται στις τελευταίες ημέρες του συμβολαίου τους. Όπως είπαμε πολλάκις, απ’ αυτή την κατηγορία ξεχωρίζουν τα ονόματα των Βαλμπουενά, Εκπολό και Μάρκες.

Για τον Πορτογάλο αποτελεί θέμα χρόνου να δοθούν τα χρήματα (300,000 ευρώ) στη Ναιμέγκεν και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, ο 28χρονος στόπερ είναι στην πόρτα εξόδου, ενώ όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για τον Γάλλο άσο. Περιττό να πούμε πως με την πρόσφατη ανάρτηση του άναψε φωτιές στις τάξεις των οπαδών της ομάδας, οι οποίοι ελπίζουν βεβαίως στην παραμονή του έμπειρου μεσοεπιθετικού.

Ερωτηματικό αποτελεί και του Γιώργου Λοΐζου, καθότι φαίνεται ότι υπάρχει μια πρόθεση όπως να μην αλλάξει η τριάδα των τερματοφυλάκων. Υπενθυμίζουμε πως οι Λέβουενμπεργκ και Δημητρίου διατηρούν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν.

Από εκεί και πέρα, πρέπει να πούμε πως με τα υπάρχοντα δεδομένα οι πιθανότητες παραμονής δεν είναι με το μέρος των υπολοίπων που μένουν χωρίς συμβόλαιο. Αναφερόμαστε στους Σιέλβικ, Μπαγκενγκά, Πειμπέρνς και Φιλιώτη. Ο καθένας αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση (με τους δύο πρώτους υπήρχε το δικαίωμα ανανέωσης, αλλά δεν θα εξασκηθεί), αλλά εκείνο που διαρρέει είναι πως… μάλλον αποχωρούν.

Τονίζεται επίσης πως ανεξαρτήτως των τελικών εξελίξεων με τους πιο πάνω ποδοσφαιριστές, δεδομένα θα γίνει προσπάθεια να φύγουν και παίκτες οι οποίοι διατηρούν συμβόλαιο. Τελευταίο και πιο σημαντικό… αποτελεί αναμφίβολα το ότι μέχρι να προκύψουν οι ανακοινώσεις τίποτα δεν πρέπει να αποκλείεται!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση