ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Σχέδιο με Γιαννιώτα

Το σκέφτεται ο Πετράκης

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Τα κίνητρα του Απόλλωνα για το αυριανό ντέρμπι είναι πάρα πολλά. Καταρχήν θέλει να κερδίσει την ΑΕΛ μετά από εφτά παιχνίδια όπου γνώρισε την ταπείνωση και η πιο μεγάλη απάντηση είναι μία νίκη στο αυριανό ντέρμπι.

Επιπλέον, η χθεσινή ισοπαλία στο ντέρμπι ανάμεσα στην Ομόνοια και την Ανόρθωση δίνει την δυνατότητα στον Απόλλωνα να μειώσει την απόσταση από την κορυφή και να μπει δυναμικά στην μάχη του τίτλου.

Σε γενικές γραμμές, το αυριανό ντέρμπι είναι μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα να ανατρέψει την κατάσταση και να αποκτήσει τεράστια δυναμική ενόψει της συνέχειας. Διότι, εκεί που τον είχαν ξεγραμμένο, δείχνει τα κότσια να αντιδράσει.

Το ευχάριστο για τον Γιάννη Πετράκη είναι ότι θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, εκτός από τον τιμωρημένο Γκεριέρ. Ο Ελλαδίτης τεχνικός ετοιμάζει τα πλάνα του, αλλά δεν αναμένεται να προβεί σε ριζικές αλλαγές στην ενδεκάδα.

Την θέση του Γκεριέρ αναμένεται να πάρει ο Μαλεκκίδης, ενώ στο μία θέση παίζεται στον άξονα, με τις δύο θέσεις να διεκδικούν Χάμπος, Σακέτι και Μάρκοβιτς.

Στην επίθεση αναμένεται να διατηρήσει την ίδια διάταξη, αλλά δοκίμασε και… σχέδιο με Γιαννιώτα στην ενδεκάδα. Να παίξει δηλαδή ο Ελλαδίτης δεξιά και να μείνει στον πάγκο ένας εκ των Νταμπό ή Πίττας, διότι Ντιγκινί και Μπίσεσβαρ είναι δεδομένοι για το αρχικό σχήμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση