ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Stop για Ντιγκίνι

Η τιμωρία της ΦΙΦΑ άλλαξαν τα δεδομένα

Μπορεί τις τελευταίες μέρες να κυκλοφορούσαν πληροφορίες ότι ο Απόλλωνας εγκατέλειψε την περίπτωση του Ντιγκινί και κοιτάζει άλλους επιθετικούς, ωστόσο ο Γάλλος εξακολουθούσε να ενδιαφέρει τους «κυανόλευκους».

Βασικά, η ομάδα της Λεμεσού βλέποντας ότι ο Άρης Θεσσαλονίκης ζητούσε πάρα πολλά λεφτά κοίταξε τις άλλες περιπτώσεις που είχε στα υπόψη και παρακολουθούσε τις εξελίξεις για τον Γάλλο.

Οι τελευταίες εξελίξεις ωστόσο, είναι αρνητικές καθώς μετά την τιμωρία του Άρη από την ΦΙΦΑ, δεν θα φύγει κανείς από την ομάδα, από την στιγμή που δεν μπορεί να γίνουν μεταγραφές.

Να σημειώσουμε ότι ο Ντιγκινί αγωνίστηκε χθες σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και μάλιστα σκόραρε. 

Το δημοσίευμα του sportime.gr:

“Τα πράγματα είναι απλά: Μετά την καμπάνα της FIFA στην ΠΑΕ Άρης, όλα αλλάζουν.

Όπως αναφέρει η στήλη του Agent Greek στο Sportime της Πέμπτης, είναι αυτονόητο πως ακόμη και όσοι δεν υπολογίζονταν ή δεν τους «έβλεπε» ο Ένινγκ πλέον δεν κουνάνε ρούπι!

Ακόμη και εκείνοι που είχαν τις προηγούμενες εβδομάδες, αν όχι τη διοικητική… ευλογία, τουλάχιστον την ανοχή για να ψάξουν για ομάδα.

Το ρόστερ της ομάδας του Άρη είναι έτσι και αλλιώς… κολοβό και πολυτέλειες για αποχωρήσεις – ακόμη και αν πριν λίγες μέρες ήταν ευκταίες – πλέον δεν υπάρχουν”.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X