ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Στο τραπέζι του Καταλά

Φαβορί ο Ισπανός προπονητής

Μπορεί ο Απόλλωνας να κέρδισε χθες την Μακάμπι Χάιφα με 2-0, όμως η θέση του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ στον πάγκο της ομάδας σε καμία περίπτωση δεν είναι δεδομένη.

Αντίθετα οι πληροφορίες που πηγάζουν απ’ τα ενδότερα της ομάδας θέλουν τον Γερμανό τεχνικό να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Παράλληλα η ονοματολογία στο «Κολόσσι» για τον επόμενο τεχνικό έχει ξεκινήσει, με τον Νταβίντ Καταλά να βρίσκεται στα υπόψιν.

Η παρθενική χρονιά του Ισπανού στους πάγκους ομάδων συνοδεύτηκε με θετικό πρόσημο καθώς, παρά το γεγονός πως δεν ολοκλήρωσε τη χρονιά στην ΑΕΚ, δημιούργησε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό σύνολο που έδειχνε ικανό ακόμη και για το πρωτάθλημα. Αρκετοί μάλιστα θεωρούν πως η απομάκρυνση του απ’ τον πάγκο της ΑΕΚ στέρησε στην ομάδα μια χρυσή ευκαιρία για την κατάκτηση πρωταθλήματος, ενώ η πλειοψηφία των συναδέλφων αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια για την δουλειά του.

Μεταξύ αυτών ήταν και ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ ο οποίος σε ανύποπτο χρόνο δήλωσε πως κατά την προσωπική του άποψη ο Καταλά ήταν ο καλύτερος προπονητής του πρωταθλήματος.

Αφήνοντας όμως πίσω τις δηλώσεις και τα εγκωμιαστικά σχόλια συναδέλφων του, ο Νταβίντ Καταλά φαίνεται πως με την παρουσία του στην ΑΕΚ έπεισε αρκετούς για την προοπτική του. Επί αυτού δεν αποτελεί έκπληξη πως το όνομα του ακούγεται στο «Κολόσσι» και αν τελικά ο Τσόρνιγκερ αποχωρήσει τότε ο Ισπανός θα αποτελεί ένα εκ των φαβορί για να αναλάβει τη θέση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση