ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Μοναδικός στο Πανελλήνιο

Αν ο Λάζαρος λοιπόν είναι καλά και μείνει μακριά από τραυματισμούς είναι παίκτης της διαφοράς

Στα επόμενα λίγα 24ωρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, με τις πιθανότητες αυτή τη στιγμή να λένε πως ο Ελλαδίτης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα.

Στο μυαλό του Σωφρόνη ένας καλός Λάζαρος (μακριά από τραυματισμούς και σε καλή κατάσταση) είναι ο ιδανικός ποδοσφαιριστής για να αγωνίζεται πίσω απ’ τον επιθετικό. Δεν είναι σε καμιά περίπτωση κλασικό δεκάρι, όμως ξέρει καλά και να μοιράζει τη μπάλα, να οργανώνει και να απειλεί την αντίπαλη εστία.

Επιπλέον ο Λάζαρος αγωνίζεται και στα φτερά, κάτι σημαντικό για τον Σωφρόνη. Εξάλλου στη χρονιά που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος με τα χρώματα της ΑΕΚ Αθηνών είχε αγωνιστεί κυρίως ως εξτρέμ, ενώ συνολικά στην καριέρα του έπαιξε πάνω κάτω τον ίδιο αριθμό παιχνιδιών ως αριστερό εξτρέμ, ως δεξί εξτρέμ και ως δεκάρι.

Αν πάμε στην ποιότητα του δεν χρειάζονται και πολλά. Είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε και στις τέσσερις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ), ενώ έμεινε Ιταλία τέσσερα χρόνια… Καριέρα δηλαδή πέρα για πέρα πλούσια. 

Σε όλα αυτά να προσθέσουμε πως έπαιξε σε 35 παιχνίδια με την Εθνική Ελλάδος και μάλιστα αγωνίστηκε και σε παγκόσμιο κύπελλο.

Αν ο Λάζαρος λοιπόν είναι καλά και μείνει μακριά από τραυματισμούς είναι παίκτης της διαφοράς. Το ξέρει ο Σωφρόνης πολύ καλά και γι’ αυτό τον θέλει στην ομάδα…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Παλιοί και νέοι άρχισαν να το βρίσκουν

Οι καιροί ου μενετοί

Σε ελεύθερη μετάφραση: Οι ευκαιρίες δεν περιμένουν. Φέτος είναι τέτοια για τον Απόλλωνα
Δημήτρης Χριστοφόρου
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ
X