ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Στο κύπελλο να 'ναι αλλιώς

Οι «κυανόλευκοι» έχουν μια βδομάδα μπροστά τους να βελτιώσουν όσα δεν πήγαν καλά απόψε

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Την όγδοη φετινή του ήττα γνώρισε απόψε ο Απόλλωνας, που είδε τις λιγοστές του πιθανότητες για είσοδο στην εξάδα να εξανεμίζονται.

Μετά και το 2-0 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», είναι οριστικό πλέον πως η ομάδα της Λεμεσού θα συνεχίσει στο δεύτερο γκρουπ. Ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο, «σφραγίζεται» μια κακή χρονιά για τους «κυανόλευκους», όσον αφορά την πορεία τους στο πρωτάθλημα, με την ελπίδα ότι θα καταφέρουν να αλλάξουν το πρόσημο, μέσω διάκρισης στο κύπελλο.

Χρόνος για απογοήτευση δεν υπάρχει, αφού ως γνωστόν σε μια βδομάδα θα διεξαχθεί ο «τελικός» (όπως διαμορφώθηκαν τα διαδεδομένα) με την ΑΕΛ, ωστόσο χρειάζεται το ματς με την «Κυρία» να λειτουργήσει ως ένα ακόμη μάθημα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, σημειώνεται πως έγιναν πολλά λάθη σε όλες τις γραμμές, κι ενώ στο τέλος της ημέρας στοίχησε η κακή αντίδραση στην εκτέλεση κόρνερ η οποία έφερε το γκολ του Καστέλ, όπως και το ότι συνεχίζει να υπάρχει δυσκολία στο εύκολο τέρμα.

Μάλιστα, σε μια νύκτα όπου ο Βαλμπουενά έβγαλε κούραση (το δικαιούται άλλωστε) ήταν μειωμένες, σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, οι φάσεις μπροστά απ’ την αντίπαλη εστία. Κλασικές ευκαιρίες υπήρχαν, αλλά φάνηκε η δυσκολία των υπολοίπων να μπουν… στα παπούτσια του Γάλλου. Για να είμαστε δίκαιοι πάντως, ναι μεν δεν «διορθώθηκε» το ζήτημα με το εύκολο γκολ, αλλά ήταν και σε φοβερή βραδιά ο Αρμπολέδα, που έκανε ορισμένες εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Συμπερασματικά, άπαντες στον Απόλλωνα καλούνται να βγουν σοφότεροι απ’ την ήττα απέναντι στην Ανόρθωση και να σηκώσουν άμεσα κεφάλι, ενόψει του κομβικού αγώνα με την ΑΕΛ. Το παιχνίδι αυτό κρίνει μια ολόκληρη χρονιά και ως εκ τούτου το κλίμα και το ηθικό γύρω απ’ την ομάδα πρέπει να είναι άψογο.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση