ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Στάσιμο του Σάσα

Τα δεδομένα για την περίπτωση του Βραζιλιάνου

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Ίδιο παραμένει το σκηνικό στην υπόθεση του Λούκας Σάσα τις τελευταίες ημέρες, καθώς όπως αναφέραμε λίγο πριν την επισημοποίηση της αποχώρησης του από τον Άρη, ο ποδοσφαιριστής περιμένει προτάσεις και από άλλες ομάδες, εκτός του Απόλλωνα (εδω).

Πέραν απ’ το δεδομένο ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο χαφ, η ομάδα της Λεμεσού δεν «παίζει» μόνη της για την απόκτηση του, κάτι που σαφώς και κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα.

Κατά πόσο ευσταθούν οι πληροφορίες από Ελλάδα, που κάνουν λόγο για πρόταση της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, όμως η Αραβική χερσόνησος δείχνει να είναι όντως μια από τις επιλογές του.

Ο έμπειρος χαφ είναι φυσιολογικό να ψάξει για το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο, ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι είναι 32 ετών και διανύει τα τελευταία χρόνια της καριέρας του, αλλά από πλευράς των «κυανολεύκων» δεν φαίνεται να έχουν διάθεση να «ξεφύγουν» οικονομικά.

Το δεδομένο είναι πως τις τελευταίες ημέρες δεν έχει παρατηρηθεί κάποια ουσιαστική εξέλιξη (πέραν της αποδέσμευσης του), λόγω του ότι ο Σάσα δεν βιάζεται να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μένει να δούμε το κατά πόσο οι άνθρωποι του Απόλλωνα είναι διατεθειμένοι να περιμένουν ή αν θα στρέψουν αλλού την προσοχή τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση