ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Από τον Οκτώβρη… για Γενάρη

Ψάχνουν συγκεκριμένες θέσεις για τον χειμώνα

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Βρισκόμαστε στα μέσα Οκτωβρίου, αλλά στον Απόλλωνα έχουν αναφέρει πολλές φορές ότι ο προγραμματισμός δεν σταματά ποτέ. Έτσι, δεν σταμάτησαν να βλέπουν τα θέματα ενίσχυσης και ενόψει της μεταγραφικής περιόδου να πράξουν αναλόγως.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο Απόλλωνας θα μπορούσε να είχε ποιοτικότερη ενίσχυση το καλοκαίρι, αλλά η προσπάθεια είναι να διορθωθούν κάποια πράγματα στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ψάχνουν για ένα επιθετικό και ένα επιτελικό μέσο, που θα παίζει στον άξονα. Αυτές είναι οι προτεραιότητες που έχουν τεθεί αυτή την στιγμή και ήδη εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Βέβαια, μέχρι τον Γενάρη μεσολαβούν δυόμισι μήνες και αρκετά παιχνίδια. Άρα, πολλά μπορούν να διαφοροποιηθούν, ανάλογα με τις εμφανίσεις κάποιων ποδοσφαιριστών. Όμως, αυτή την στιγμή έχει επικρατήσει η άποψη ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στις συγκεκριμένες θέσεις.

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα θέλει ένα επιτελικό μέσο, διότι ο Παπουλής είναι σε ηλικία που δεν μπορείς να υπολογίζεις πολλά πράγματα, αλλά και ο Περέιρα είναι τραυματίας. Ενώ, για την επίθεση απουσιάζει ο παίκτης που να κάνει την διαφορά.

Όπως την έκανε τα προηγούμενα χρόνια ο Μάγκλιτσα, αλλά και ο Άμπραχαμ Γκιέ, όποτε ήταν καλά. Πολύ καλός ο Ζελάγια, αλλά είναι παίκτης που μπορεί να ανταποκριθεί μόνο εντός περιοχής. Και όταν είσαι ομάδα με ψηλούς στόχους, θέλεις ένα επιθετικό που να κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X