ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
14° Λευκωσία,
22 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Απόλλων: Σενάρια επί σεναρίων αλλά...

Ακόμη και αν έρθει πρόταση για τον Κατελάρη, μια πιθανή πώληση δεν είναι τόσο απλή

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Μετεγραφικά σενάρια για Φάνο Κατελάρη και Παναθηναϊκό, τα οποία φέρουν τον διεθνή αμυντικό να βρίσκεται στη λίστα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έρχονται απ’ την Ελλάδα. Υπάρχουν όμως πολλές πτυχές και ερωτηματικά σε σχέση με αυτά τα σενάρια, ακόμη και αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ στον Απόλλωνα δεν έχει γίνει καμιά κρούση.

Βρήκε τον εαυτό του

Μετά από χρόνια ο Φάνος Κατελάρης λογαριάζεται ως βασικός σε μια ομάδα και έχει μάλιστα πέρα για πέρα σημαντικό ρόλο. Δίπλα στον Ρομπέρζ μιλάμε για άλλο παίχτη. Τα πηγαίνει περίφημα με σωστές τοποθετήσεις, έγκαιρες παρεμβάσεις και μακριά από λάθη. Ο Φάνος άκουσε πολλά τα τελευταία χρόνια όμως στο μυαλό όλων (ακόμη και αυτών που δεν τον πίστευαν καθόλου) έχει εξελιχθεί από ένας ποδοσφαιριστής του πάγκου σε μια μονάδα που όταν απουσιάζει γίνεται θέμα συζήτησης. Εκ των πραγμάτων σε μια φάση που όλα του πηγαίνουν πρίμα, φαντάζει περίεργο αυτή τη στιγμή να καίγεται για μεταγραφή. 

Ρόλο πάντα έχει το… οικονομικό

Εκ των πραγμάτων η όποια συζήτηση θα αφορά για μεταγραφή με τον Απόλλωνα να καρπώνεται ένα ποσό από μια πιθανή πώληση. Η ερώτηση είναι όμως ποια η αξία του Κατελάρη και αν αξίζει αυτή τη στιγμή να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή γι’ αυτό το ποσό. Και εδώ δεν μιλάμε ούτε για τα εκατομμύρια του Σάλαϊ, ούτε για μισό εκατομμύριο του Ζελάγια, ούτε για αντίστοιχο ποσό με αυτό του Μάγκλιτσα. Ως εκ τούτου πρέπει να αναλογιστείς αν μια πιθανή πρόταση που θα έχεις στα χέρια σου αξίζει. Ο Απόλλωνας έδειξε πως πουλά μεν, αλλα΄ μόνο αν πάρει αρκετά χρήματα δε. Απ' την άλλη ο Παναθηναϊκός δεν είναι σίγουρο πως είναι έτοιμος να δώσει χρήματα για μεταγραφές.

Ας μην προτρέχουμε

Γενικότερα η συζήτηση περί μεταγραφής του Φάνου αυτή τη στιγμή μοιάζει πολύ πρώιμη. Για την ώρα είναι υπό τη μορφή σεναρίου και μάλιστα στα πολύ αρχικά του στάδια. Αν αυτό το σενάριο εξελιχθεί σε μια πρόταση τότε τα πιο πάνω θα απασχολήσουν, όμως μέχρι να γίνει αυτό… έχει δρόμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση