ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Σε αδιέξοδο…

Η ομάδα δείχνει να μην μπορεί να διεκδικήσει τίποτα

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Το χειρότερο από τον αγώνα με τον Εθνικό για τον Απόλλωνα δεν ήταν ούτε η ήττα, ούτε το γεγονός πως πλέον σε χαμένους βαθμούς έχουν 11 και μηδέν εκτός έδρας νίκες σε τέσσερις αγώνες. Το χειρότερο είναι πως ήρθε σε αυτήν ακριβώς τη στιγμή που δεν έπρεπε.

Στα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια τους, οι «κυανόλευκοι» σκόραραν μόλις ένα γκολ κι αυτό αφού είχαν πρώτα δεχθεί τρία στο «Α. Παπαδόπουλος»!

Απόλλων: Κάθε παιχνίδι και ένας «τελικός»

Τη στιγμή που ο Σωφρόνης Αυγουστή επέστρεψε για να ξαναφέρει την ελπίδα και μαζί είδαμε μια ενδεκάδα πολύ κοντά στην καλύτερη δυνατή που έχει ο καθένας στο μυαλό του από το υπάρχον ρόστερ. Ποιος θα διάλεγε άλλους από τους εφτά από τη μέση και πίσω, Γιαννιώτα και Ζελάγια; Άντε να πεις πως στις θέσεις των Παπουλή, Νσούε μπορούσαν να παίξουν άλλοι και να βάλεις στην κουβέντα και τον Μάρκοβιτς που ούτως ή άλλως αναμενόμενα ήταν η πρώτη αλλαγή.

Απόλλων: «Το θολωμένο μου μυαλό»

Αυτό είναι και το πρόβλημα αν δεις τη μεγάλη εικόνα. Πως σε ένα αγώνα που οι «κυανόλευκοι» έπρεπε να κερδίσουν, ήταν καλύτεροι και είχαν τις ευκαιρίες για να το κάνουν αποχώρησαν με ήττα από το γήπεδο. Είναι στιγμές που θυμίζουν τον πρώτο γύρο της περιόδου 2016-17 επί Πέδρο Εμανουέλ καθώς τότε ήταν μια ήττα από τον Ερμή που προκάλεσε αναταραχές. Τότε υπήρχε και το χαρτί της αλλαγής προπονητή που το έπαιξαν και τους βγήκε, τώρα ούτε αυτό υπάρχει πια αφού ήδη παίχθηκε.

Δεν γίνεται να λέει ψέματα το γήπεδο με το δείγμα που έχουμε. Πρέπει να δει κανείς την αλήθεια κατάματα πως με το ρυθμό που χάνονται οι βαθμοί η ομάδα δεν μπορεί να διεκδικήσει τίποτα. Το σερί που έτρεξε το 2016-17 (9-1-0 στα πρώτα δέκα του Σωφρόνη) δεν είναι από αυτά που γίνονται κάθε χρόνο για να πεις πως θα το ξανακάνεις. Η αποτελεσματικότητα του ρόστερ επίσης είναι υπό έντονη αμφισβήτηση και όχι άδικα:

Στα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια τους, οι «κυανόλευκοι» σκόραραν μόλις ένα γκολ κι αυτό αφού είχαν πρώτα δεχθεί τρία στο «Α. Παπαδόπουλος»! Θα πει κανείς πως ήταν πολλά ματς ντέρμπι μα αλίμονο αν ομάδα που βάζει στόχο το πρωτάθλημα σταθεί σε αυτό. Ό,τι ματς και να είναι οφείλεις να το κερδίζεις. Επί Αυγουστή τουλάχιστον έτσι ήμασταν μαθημένοι.

Τώρα βέβαια είναι ζήτημα το κατά πόσο υπάρχει κάτι να βελτιωθεί ή θα πρέπει να περιμένουμε εμβολιασμό το Γενάρη. Είναι υπό αμφισβήτηση και το κατά πόσο θα έχει νόημα ως τότε αν συνεχιστεί αυτή η συγκομιδή. Το ματς με την ΑΕΛ ξαφνικά έγινε τελικός…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X