ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Σαν προετοιμασία...

Ξεκινά η... αγγαρεία της β' φάσης όμως οι «γαλάζιοι» έχουν στόχο στο κύπελλο

Παντελής Παντελή

Ο Απόλλωνας φιλοξενεί τη Δόξα (19:00) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Ένα παιχνίδι που μοιάζει με αγγαρεία για την ομάδα του Πάμπλο Ματσίν που εκ των πραγμάτων, θα έχει το μυαλό της τον αγώνα κυπέλλου της Πέμπτης κόντρα στην ΑΕΚ.

Παρά ταύτα, οι παίκτες του Απόλλωνα θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τον αγώνα σαν προετοιμασία. Είναι δεδομένο πως ο Πάμπλο Ματσίν θα προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation, και δεν θα είναι έκπληξη ακόμη κι αν έχει 11 αλλαγές (αν και οι τραυματισμοί δυσκολεύουν τον Ισπανό τεχνικό).

Την ίδια ώρα όσοι αγωνιστούν έχουν την ευκαιρία να δείξουν στον προπονητή τους πως μπορεί να τους υπολογίζει, κι άμα χρειαστεί να τους ρίξει στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στο ματς της σεζόν κόντρα στην ΑΕΚ.

Εκτός από τον σημερινό αγώνα είναι οι τιμωρημένοι Περετζ, Σαντος, Νταρικουα και Σπολιαριτς, ενώ δεδομένα απόντας θα είναι και ο τραυματίας Πειμπέρνς. Αμφίβολοι είναι οι Χαμπος, Σιελβικ και Μπαγκενγκα.

Γενικότερα όπως σημειώσαμε και νωρίτερα το παιχνίδι μοιάζει με αγγαρεία, όμως στον Απόλλωνα ο στόχος της νίκης, έστω και με τις αλλαγές, είναι δεδομένος, καθώς θέλει να πάει στον αγώνα της χρονιάς με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση