ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Τελειώνει του Σακέτι, περίπλοκο του Σαρδινέρο

Διαφορετικά τα δεδομένα στις δυο περιπτώσεις

Πέρασαν περίπου 6 μήνες από τότε που η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε τα νέα δεδομένα με τους Κυπριοποιημένους ποδοσφαιριστές. Ένα θέμα που αφορά άμεσα τον Απόλλωνα μιας και στην ομάδα έχει ήδη τον Φώτη Παπουλή, ενώ είναι και στον δρόμο για Κυπριοποίηση οι Σακέτι και Σαρδινέρο.

Ουσιαστικά αυτό που αλλάζει είναι πως οι Κυπριοποιημένοι ποδοσφαιριστές δεν παίρνουν θέση στον κατάλογο Α’ ξένων – κοινοτικών. Έτσι για τον Απόλλωνα θα είναι μεγάλο κέρδος αν έχει τρεις τέτοιους ποδοσφαιριστές που θα φύγουν απ’ τον κατάλογο Α’ ξένων – κοινοτικών. Θα έχει χώρο για τρεις μεταγραφές χωρίς να αποδεσμεύσει κανένα.

Για τον Παπουλή δεν χρειάζεται να πούμε κάτι μιας και ήδη ανήκει στην κατηγορία των Κυπριοποιημένων ποδοσφαιριστή.

Τώρα τα δεδομένα στις άλλες δυο περιπτώσεις είναι διαφορετικά. Ο Σακέτι είναι στην τελική ευθεία και δεν αναμένεται να προκύψει κάποιο πρόβλημα και έτσι σύντομα θα ανακοινωθεί και η Κυπριοποίηση του.

Απ’ την άλλη για τον Σαρδινέρο δεν ισχύει το ίδιο. Το θέμα είναι πιο πίσω και με την πανδημία του κορωνοϊού όλα τα θέματα τέτοιας φύσης κυλάνε πιο αργά. Άρα είναι κάπως περίπλοκο για την ώρα... 

Είναι κάτι βέβαια που θα το δούμε στην πράξη στους επόμενους μήνες. Αν τελικά πετύχει την Κυπριοποίηση του και ο Σαρδινέρο θα είναι μεγάλο κέρδος για τον Απόλλωνα. Ίδωμεν…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X