ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Κίρζη έχεις... μήνυμα!

Ο Μπίσεσβαρ ρίχνει το... μπαλάκι για την παραμονή του

24sports team

info@24sports.com.cy

«Αν με θέλουν να παραμείνω τότε θα πρέπει να το πουν. Δεν γνωρίζω ωστόσο αν θα παραμείνω. Μέχρι στιγμής μου αρέσει εδώ. Θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει ακόμη όμως κι αν δεν κερδίσουμε το Πρωτάθλημα ίσως βρούμε τον τρόπο για να παραμείνω εδώ, ποτέ δεν ξέρεις έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μέχρι τώρα μου αρέσει πολύ ο τόπος, οι ποδοσφαιριστές, όλα, νομίζω ότι είναι σημαντικό αυτό».

Αυτή ήταν η απάντηση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στο ενδεχόμενο παραμονής του στον Απόλλωνα και τη νέα σεζόν, μιλώντας χθες στο επίσημο περιοδικό του συλλόγου.

Ουσιαστικά, ο Σουριναμέζος επιτελικός μέσος αφήνει τα πάντα ανοικτά για το μέλλον του, ρίχνοντας το «μπαλάκι» στην διοίκηση Νίκου Κίρζη για την παραμονή του στην ομάδα της Λεμεσού και την επόμενη σεζόν.

Με τα λεγόμενά του, πάντως, μοιάζει ως καταρχήν θετικός να παραμείνει στη Λεμεσό, αλλά τον τελευταίο λόγο μάλλον θα τον έχει ο ΠΑΟΚ στην όλη υπόθεση. Οι διοικούντες την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα συζητήσουν με τους ομολόγους τους στον Απόλλωνα το επόμενο χρονικό διάστημα, θέλοντας να πάρουν την καλύτερη δυνατή απόφαση.

Αν τα βρουν οι δύο σύλλογοι, τότε ο ίδιος, μάλλον, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να παραμείνει κάτοικος Λεμεσού και να συνεχίζει να κοσμεί τα γήπεδα του νησιού μας.

Μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, πολλά μπορούν να συμβούν, αλλά ο πρώτιστος στόχος είναι η επίτευξη της κατάκτησης του πρωταθλήματος για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Για τα υπόλοιπα, υπάρχει ο χρόνος να γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση