ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: «Πύραυλος»…

Αυτό τον χαρακτηρισμό μπορούμε να του δώσουμε

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Από τους πρώτους παίκτες που έκλεισε το καλοκαίρι ο Απόλλωνας ήταν ο Ντιέγκο Αγκίρε. Για τον Ισπανό χρειάστηκε να δοθούν λεφτά στην Ρεάλ Σαραγίοζα, καθώς δεν ήταν ελεύθερος στο παζάρι. Είχε ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο.

Ο 29χρονος άσος ερχόμενος στο Κολόσσι ήρθε για να καλύψει το αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής και αν υπήρχε ανάγκη να παίξει και λίγο μπακ, καθώς μπορούσε να δώσει κάποιες λύσεις εκεί.

Πολλοί ισχυρίζονται ότι ενδεχομένως να ήταν η καλύτερη προσθήκη του καλοκαιριού, με βάση αυτά που είδαμε στο γήπεδο. Εκεί καταλήγουμε και εμείς.

Υπό κανονικές συνθήκες θα πλησιάζαμε προς το τέλος του πρωταθλήματος, ωστόσο δεν ξέρει κανείς ακόμα εάν θα ολοκληρωθεί η σεζόν. Όπως και να ‘χει, μπορούμε να κάνουμε μία αξιολόγηση του Ισπανού, καθώς έχουμε ένα μεγάλο δείγμα παιχνιδιών.

Πολλοί ισχυρίζονται ότι ενδεχομένως να ήταν η καλύτερη προσθήκη του καλοκαιριού, με βάση αυτά που είδαμε στο γήπεδο. Εκεί καταλήγουμε και εμείς. Παρόλο που και ο Μολ ήταν σε ψηλά επίπεδα απόδοσης.

Ο Γκακπέ, όσο ήταν στο γήπεδο βοήθησε αρκετά, το ίδιο και ο Ενσούε. Αλλά, σε γενικές γραμμές ο Ισπανός κερδίζει αυτό τον άτυπο τίτλο. Παίκτης με απίστευτη έκρηξη. Αυτό που λέμε… «πυραυλοκίνητος».

Μεγάλο προσόν στο σύγχρονο ποδόσφαιρο η ταχύτητα, με τις εντάσεις που γίνονται οι αγώνες. Έχει πολλές… αντοχές, είναι καλός με την μπάλα και μπορεί να ντριπλάρει εύκολα τους αντιπάλους.

Αν ήξερε να παίξει και άμυνα, θα ήταν ο ιδανικός μπακ για τον Σωφρόνη. Κάτι ανάλογο του Πέδρο από δεξιά. Όμως, με την άμυνα… δεν το έχει ακόμα, αλλά είναι κάτι που βελτιώνεται, με την σκληρή δουλειά.

Για την ώρα όμως, είναι ιδανικός να καλύψει όλη την αριστερή πτέρυγα, στο 3-4-3 και θα μπορεί να παίξει πολύ καλά μεσοεπιθετικά. Για μπακ, μόνο στα παιχνίδια με πιο μικρούς αντίπαλους, που δεν υπάρχει μεγάλη πίεση.

Αλλά, καταλήγοντας ο Ισπανός είναι μία σπουδαία κίνηση, για τον οποίο μπορεί να βασιστεί τα επόμενα χρόνια ο Απόλλωνα, καθώς βρίσκεται σε ηλικία (29) που έχει πολλά ακόμα να δώσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X