ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
38° Λευκωσία,
03 Αυγούστου, 2021
sport fm - listen live

Απόλλων: Πρότζεκτ... 2023!

Η στόχευση διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας με τις προσθήκες ποδοσφαιριστών

24sports team

info@24sports.com.cy

Πέντε μεταγραφές έχει ανακοινώσει, για την ώρα, ο Απόλλωνας ενόψει της νέας σεζόν. Οι Χάρης Μαυρίας, 'Ισραελ Κολ, Μπάσελ Ζραντί, Μουσταφά Αμινί και Ρεβάζ Ίνγκια έρχονται στη Λεμεσό, με στόχο τρόπαια και διακρίσεις με τον νυν δευτεραθλητή Κύπρου.

Κοινό σημείο στις προσθήκες των πέντε νέων αποκτημάτων του Απόλλωνα είναι πως όλοι τους υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας μέχρι τον Μάιο του 2023. Παρόμοιο είναι και το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Αλεξάντερ Τσόρνινγκερ, πριν από μερικές εβδομάδες.

Παράλληλα, όλοι τους βρίσκονται σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, αφού ο στόχος στα ενδότερα της ομάδας είναι να πέσει ο μέσος όρος ηλικίας του ρόστερ. Αυτό το γεγονός βρισκόταν και στις απαιτήσεις του νέου προπονητή, αφού θέλει ποδοσφαιριστές ικανούς να στηρίξουν τη διάταξη που προτιμάει.

Ως εκ τούτου, υπάρχει η πρόθεση από διοίκηση και τεχνική ηγεσία να δημιουργηθεί ένας «κορμός»... διετίας στο Κολόσσι, με ποδοσφαιριστές ικανούς να συμβάλουν με τον δικό τους τρόπο στην εκπλήρωση των μεγαλεπήβολων στόχων σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Δεν θα μας φανεί καθόλου παράξενο εάν και τα επόμενα μεταγραφικά αποκτήματα της λεμεσιανής ομάδας να υπογράψουν ανάλογα συμβόλαια χρονικής διάρκειας, οριοθετώντας τη νέα εποχή που αρχίζει στον Απόλλωνα, με την έλευση του Τσόρνινγκερ στην τεχνική ηγεσία.

Ως εκ τούτου, διαφαίνεται πως το... πρότζεκτ 2023 έχει ήδη αρχίσει, με την ευχή να συνοδευτεί με πολλές επιτυχίες σε διάστημα δύο χρόνων από σήμερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση