ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Προσαρμογή στην εποχή

Θα αλλάξουν αρκετά πράγματα μετά από αυτό

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Αυτή την στιγμή το μόνο που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι να ξεπεράσουμε αυτή την πανδημία και σιγά, σιγά να αρχίζουμε να επιστρέφουμε στην κανονικότητα μας.

Στην πραγματικότητα είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε άμεσα εκεί που βρισκόμασταν πριν από αυτή την κατάσταση. Και δεν χρειάζεται να είσαι οικονομολόγος για να μπορείς να το ξέρεις αυτό.

Από την στιγμή λοιπόν, που τα οικονομικά δεδομένα δεν θα είναι τα ίδια έτσι και ο Απόλλωνας θα αναγκαστεί να προσαρμοστεί στις συνθήκες της εποχής. Αυτό είπε ξεκάθαρα ο Φανούριος Κωνσταντίνου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.

«Είχε γίνει το μεγαλύτερο μέρος της προεργασίας όμως διαφέρει πολύ η προεργασία με την τελική κατάληξη και αυτό έχει να κάνει καθαρά με τις εξελίξεις του επόμενου διαστήματος. Οι επιπτώσεις θα είναι αλυσιδωτές μιας και οι ομάδες θα δίνουν λιγότερα, οι ποδοσφαιριστές δεν θα παίρνουν αυτά που θέλουν. Τώρα είναι όλα θεωρητικά».

Συνεπώς, είναι φανερό ότι οι ομάδες θα μειώσουν αρκετά τους προϋπολογισμούς τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πέσει αρκετά και η ποιότητα.

Σίγουρα θα επηρεαστεί σε κάποιο βαθμό, αλλά επειδή είναι παγκόσμιο το φαινόμενο, άρα και οι παίκτες δεν θα ζητούν τα ίδια. Άρα, ο καλός ο παίκτης ενδεχόμενος αν έρθει με λιγότερα, απ’ ότι θα ερχόταν σε άλλες εποχές.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X