ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
16° Λευκωσία,
01 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Απόλλων: Πραγματοποιήθηκε η τρίτη συνεδρία του «Welcome Through Football»

Ο Απόλλωνας ενημέρωσε με ανακοίνωση του ότι το απόγευμα της Τετάρτης (20/10) πραγματοποιήθηκε η τρίτη συνεδρία του προγράμματος “Welcome Through Football” μέσα από το οποίο μικρά παιδιά προσφύγων εντάσσονται στην τοπική κοινωνία της Λεμεσού μέσω του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά:

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (20/10) η τρίτη συνεδρία του προγράμματος “Welcome Through Football” μέσα από το οποίο μικρά παιδιά προσφύγων εντάσσονται στην τοπική κοινωνία της πόλης μας μέσω του ποδοσφαίρου.

Οι συνεδρίες αποτελούνται από δυο μέρη. Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει εκπαιδευτικά σεμινάρια και το δεύτερο προπονήσεις ποδοσφαίρου.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε την Τετάρτη (06/10) και διεξάγεται μία φορά την εβδομάδα σε συνεργασία με το ίδρυμα Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων της Μητρόπολης Λεμεσού. Υπενθυμίζεται ότι ο Απόλλωνας συμμετέχει στο πρόγραμμα για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

Κυριότερος στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει χαρά και χαμόγελο σε παιδιά τα οποία δεν έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα απλά και σημαντικά πράγματα της ζωής και να ζήσουν και να αισθανθούν την μαγεία του λαοφιλέστερου αθλήματος στον πλανήτη. Το ποδόσφαιρο!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση