ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Πραγματικός αρχηγός…

Δεν τον κράτησαν άλλο οι δυνάμεις του

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Πολύ αλλαγμένος παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα ο Χάμπος Κυριάκου. Ο διεθνής μέσος, σε ακόμη ένα ντέρμπι ήταν αρκετά καλός και μαζί με τον Ντένιτς έκαναν εξαιρετική δουλειά στην μεσαία γραμμή.

Ο αρχηγός του Απόλλωνα αποχώρησε από το γήπεδο στο 56ο λεπτό, αλλά δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, οπόταν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την ΑΕΚ που ακολουθεί.

Απλά, ήταν πολύ καταπονημένος καθώς ο 25χρονος μέσος είχε περάσει λοίμωξη το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να χάσει αρκετές δυνάμεις.

Ωστόσο, παρόλο που πέρασε πάρα πολλά το τελευταίο διάστημα, ο Χάμπος, σαν πραγματικός αρχηγός, μπήκε στο γήπεδο και δήλωσε παρών σε ένα σημαντικό παιχνίδι.

Όμως, ήταν τέτοια η ένταση και η πίεση του αγώνα, που είναι λογικό να μην μπορέσει να βγάλει ολόκληρο το 90λεπτό. Από την στιγμή που υπήρχαν στον πάγκο οι επιλογές των Μάρκοβιτς, Σακέτι, ο Πετράκης προτίμησε να τον κάνει αλλαγή.

Σωστή και λογική αντίδραση από τον Ελλαδίτη τεχνικό, αφού το παιχνίδι βρισκόταν σε κρίσιμο σημείο και ήθελε ετοιμοπόλεμους τους παίκτες του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση