ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Που θα κινηθούν τον Γενάρη

Οι «κυανόλευκοι» κοιτάζουν στην αγορά και εξετάζουν περιπτώσεις

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Η διακοπή του πρωταθλήματος μπορεί να μην άρεσε στον Σωφρόνη Αυγουστή, καθώς θεωρεί ότι η ομάδα του αρχίζει να βρίσκει ρυθμό και αυτό θα της κάνει ζημιά.

Όπως και να ‘χει, θα προσαμμώσει τα πλάνα του ανάλογα, έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί όσο καλύτερα γίνεται την διακοπή του πρωταθλήματος. Το σημαντικό είναι να μην προκύψει κάποιος τραυματισμός με τις Εθνικές ομάδες, καθώς ο Απόλλωνας έχει αρκετούς διεθνείς στις τάξεις του.

Από την άλλη, θα δοθεί ο χρόνος στον Βαλεντίν Ρομπέρζ να επιστρέψει στην ενεργό δράση και εκτιμάται ότι υπάρχουν πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα με την Δόξα.

Ταυτόχρονα, οι «κυανόλευκοι» αρχίζουν να μπαίνουν και πιο… βαθιά στα θέματα προγραμματισμού, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη. Ο Σωφρόνης Αυγουστή είχε αναφέρει πρόσφατα ότι ο προγραμματισμός δεν σταματά ποτέ και εξετάζουν κάποια πράγματα κάθε στιγμή.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, ωστόσο έχουν αποφασίσει εδώ και καιρό για τις προτεραιότητες ενίσχυσης της ομάδας. Κοιτάζουν για ένα παίκτη στο άξονα, που θα έχει οργανωτικά χαρίσματα. Ένα box to box βασικά.

Στην αναζήτηση υπάρχει και επιθετικός. Μπορεί ο Γκακπέ να έκανε δύο καλές εμφανίσεις με Παραλίμνι και ΑΠΟΕΛ, ωστόσο στον Απόλλωνα θέλουν να φέρουν ακόμη μία επιλογή στην επίθεση. Πιο ποιοτική λύση, από αυτές που έχουν αυτή την στιγμή. 

Επίσης, κοιτάζουν και για ακραίο επιθετικό, χωρίς να είναι ξεκάθαρο εάν θα προχωρήσουν σε ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση, καθώς υπάρχουν αρκετές επιλογές εκεί.

Ενώ, δεν αποκλείεται να προκύψει και θέμα στην άμυνα, εάν υπάρχει αποχώρηση. Εάν για παράδειγμα έρθει πρόταση για Σάλαϊ, θα πρέπει να αντικατασταθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X