ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Που… κολλά ο Λάρσον

Η περίπτωση του Σουηδού απασχολεί τους «κυανόλευκους»

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Ο Ντάνιελ Λάρσον είναι ένας παίκτης που προτάθηκε και εξετάζεται πολύ σοβαρά από τον Απόλλωνα. Ο Σουηδός επιθετικός, μένει ελεύθερος από τον Άρη Θεσσαλονίκης και ψάχνει να βρει το νέο σταθμό της καριέρας του. (δες εδώ)

Είναι ένας παίκτης που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη τα τελευταία δύο χρόνια και έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Ακραίος επιθετικός, που μπορεί ακόμα να παίξει και στην κορυφή. Ότι θέλει ο Σωφρόνης και χρειάζεται θα λέγαμε ο Απόλλωνας.

Βέβαια, η φυσική του θέση είναι τα άκρα της επίθεσης και μετά την εξέλιξη με τον Παπουλή, είναι παίκτης που μπορεί να τον αντικαταστήσει, καθώς έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Φώτη. 

Έχουν όμως και πολλές διαφορές. Ο Παπουλής σκοράρει περισσότερο, αλλά ο Λάρσον οργανώνει καλύτερα. Ο Σουηδός έχει πολλές παραστάσεις από πιο μεγάλα πρωταθλήματα από το δικό μας, καθώς την τριετία 2012-15 ήταν στην Λα Λίγκα. Ενώ από το 2015, μέχρι το 2019 ήταν στην Τουρκία.

Είναι επίσης αρκετά γρήγορος, ακόμα και με την μπάλα στα πόδια του. Μπορεί δηλαδή να κουβαλήσει μπάλα, όπως έκανε πολύ καλά ο Παπουλής όλα αυτά τα χρόνια.

Συνεπώς, είναι η ιδανική περίπτωση και θα ήταν η καλύτερη επιλογή για τον Απόλλωνα, ωστόσο το εμπόδιο είναι το οικονομικό. Έχει ψηλό κασέ και θα πρέπει να μειώσει κάπως τις απαιτήσεις του, για να μπορεί να γίνει η πράξη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X