ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Πως το είπε ο Χάμπος… δουλειά, δουλειά, δουλειά!

Οι «κυανόλευκοι» πήραν το ντέρμπι της Λεμεσού και βλέπουν τη συνέχεια με συγκρατημένη αισιοδοξία

Πρώτη νίκη μέσα στο 2024, πρώτη νίκη με Ματσίν στον πάγκο. Ο Απόλλων πήρε πανάξια το ντέρμπι της Λεμεσού με 3-1 και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να πάρουν νωρίς προβάδισμα στο ντέρμπι με τον Μαλεκκίδη. Η ΑΕΛ ισοφάρισε λίγο πριν το 45’ όμως η ομάδα του Ματσίν ανέκτησε ξανά το προβάδισμα της με τον Μάρκες στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Στο δεύτερο γκολ είχε συμμετοχή ο Βαλμπουενά ο οποίος έδειξε μεγάλη επιμονή στη φάση, με τη μπάλα να φτάνει στον Μάρκες μετά από δική του προσπάθεια.

Ο Γάλλος ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με το τέρμα που πέτυχε στις αρχές του 2ου ημιχρόνου, όντας για άλλη μια φορά ένας από τους διακριθέντες του Απόλλωνα.

Ο Απόλλων χρειαζόταν πολύ το τρίποντο απέναντι στην ΑΕΛ, ιδίως μετά και τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε η νίκη στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ την περασμένη αγωνιστική.

Η ομάδα της Λεμεσού κερδίζει αυτοπεποίθηση και ο Ματσίν χρόνο για να μάθει ακόμη καλύτερα την ομάδα και γενικά το κυπριακό πρωτάθλημα.

Όπως είπε και ο Χάμπος μετά το τέλος του αγώνα, αυτό που χρειάζεται ο Απόλλωνας είναι σκληρή δουλειά για να επανέλθει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Πράσινη... ντόπα με Εβάντρο

Πράσινη... ντόπα με Εβάντρο

Με γκολ του Βραζιλιάνου οι Πράσινοι παραμένουν στο κυνήγι της 3η θέσης και πάνε με καλή ψυχολογία στη ρεβάνς με την ΑΕΚ
Παντελής Παντελή
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ