ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Ποιος θα το πίστευε

Αν γυρίσουμε τον χρόνο τρεις μήνες πίσω

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Τέλος καλό, όλα καλά που λέμε. Ο Απόλλωνας ήταν εντυπωσιακός στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο τέλος τα χρειάστηκε για να κρατήσει τη νίκη κόντρα στον Εθνικό.

Σημαντική ωστόσο είναι και η τελευταία προσθήκη, καθώς ο επιθετικός που θα έρθει θα πρέπει να μπορεί να δώσει διαφορετικά πράγματα από αυτούς που υπάρχουν στην ομάδα

Όμως, το σημαντικό είναι που κράτησε τη νίκη και μείωσε την απόσταση από την κορυφή, μετά το αποτέλεσμα του ντέρμπι ανάμεσα στην Ομόνοια και την Ανόρθωση.

Η απόσταση από την κορυφή είναι στους τέσσερις βαθμούς και πλέον ο Απόλλωνας μπήκε για τα καλά στην μάχη του τίτλου. Κάνεις δεν περίμενε ότι όταν στις 26 Οκτωβρίου έχανε από την ΑΕΛ, τρεις μήνες μετά θα μπορεί να κοιτάζει ξανά τον τίτλο.

Αυτό ήταν έργο του Σωφρόνη και των παικτών του, που έσκυψαν τα κεφάλια, δούλεψαν και ανέτρεψαν την κατάσταση. Η συνέχεια όμως είναι ακόμη πιο δύσκολη και χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια.

Το ευχάριστο είναι ότι η ομάδα αρχίζει σιγά, σιγά να γεμίζει. Επέστρεψε ο Χάμπος, ενώ ο Γιούστε θα είναι διαθέσιμος από την Τετάρτη. Είναι σημαντικές επιστροφές στην βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας, εκεί που ο Απόλλωνας δείχνει να έχει κάποια θέματα.

Επίσης, οι τρεις νέοι δείχνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν. Ο Μπένσοπ σκόραρε και στα δύο παιχνίδια που έπαιξε, ενώ ο Ματέι δείχνει να ξέρει μπάλα και ο Ντένιτς όσο άντεχε έδειξε καλά στοιχεία.

Σημαντική ωστόσο είναι και η τελευταία προσθήκη, καθώς ο επιθετικός που θα έρθει θα πρέπει να μπορεί να δώσει διαφορετικά πράγματα από αυτούς που υπάρχουν στην ομάδα.

Έμειναν ακόμα λίγες μέρες και η προσπάθεια είναι να έρθει κάποιος παίκτης που θα βοηθήσει την ομάδα. Εάν δεν έρθει αυτός που θέλουν και που θα είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει, προτιμούν να μείνουν έτσι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X