ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Ο Σακέτι… κυνηγά το «Αλάνι»

Το ρεκόρ που ετοιμάζεται να πάρει ο «σκύλος» από τον Σανγκόι

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Από την μέρα που άνοιξε η αγορά της Αργεντινής, ο Απόλλωνας είναι από τις ομάδες που ψωνίζουν από την χώρα του τανκό. Για να καταλάβετε, αυτή την στιγμή στο ρόστερ υπάρχει τρεις Αργεντινοί (Σακέτι, Περέιρα, Ρόσκοπφ).

Ο «σκύλος» έχει αγωνιστεί σε 122 παιχνίδια πρωταθλήματος με την «κυανόλευκη» φανέλα και έχει πέτυχει 2 γκολ

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα της Λεμεσού έχει ευχάριστες αναμνήσεις από την χώρα του τανγκό. Ο κυριότερος λόγος βέβαια είναι ο Γκαστόν Σανγκόι, που λατρεύτηκε σαν Θεός στο λιμάνι.

Το «Αλάνι» έγραψε την δική του ιστορία με την «κυανόλευκη» φανέλα και μέσω του Απόλλωνα πήρε μεταγραφή για την Ισπανική Πριμέρα.

Ποιος ξεχνά επίσης τον αρχηγό, Ντάνι Κιντέρος, που δέθηκε επίσης με τον σύλλογο. Υπήρχαν βέβαια και Αργεντινοί που πέρασαν και δεν ακούμπησαν, όπως οι Αλβάρεζ, Σέτι, Σέρα.

Και πάμε στο τώρα, όπου ο Σακέτι έχει καταφέρει να γράψει την δική του ιστορία στον σύλλογο, από το καλοκαίρι του 2015 που ήρθε από την ΑΕΛ.

Πλέον, ετοιμάζεται να αποκτήσει και Κυπριακό διαβατήριο, κάτι που θα του δώσει να παίζει σαν γηγενής παίκτης στο πρωτάθλημα μας, ενώ θα μπορεί να ενισχύσει και την Εθνική.

Ο «σκύλος» μάλιστα έχει αγωνιστεί σε 122 παιχνίδια πρωταθλήματος με την «κυανόλευκη» φανέλα και έχει πέτυχει 2 γκολ. Γιατί το αναφέρουμε; Διότι χρειάζεται άλλες τέσσερις συμμετοχές για φτάσει τον Σανγκόι.

Ο Γκαστόν κατέγραψε 126 συμμετοχές και 72 γκολ με τον Απόλλωνα στο πρωτάθλημα. Έτσι, ο Σακέτι είναι πολύ πιθανόν να ξεπεράσει το «Αλάνι» και να γίνει ο Αργεντινός που φόρεσε περισσότερες φορές την φανέλα του «Θεού»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X