ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Πιθανό το συναπάντημα με Κατσιαράβα!

Ο Γεωργιανός ενδέχεται να έρθει σύντομα ξανά στο νησί μας

Χάρης Χαρίτωνος

Τα τυπικά για την ένταξη του Νίκα Κατσιαράβα στην Λεχ Πόζναν έχουν απομείνει. Ο Γεωργιανός επιθετικός βρίσκεται ήδη επί πολωνικού εδάφους και θα αγωνιστεί με δανεισμό στην πολωνική ομάδα από την Ανόρθωση, η οποία θα λάβει το ποσό των 250 χιλιάδων ευρώ για μια σεζόν. Το καλοκαίρι του 2021, η ομάδα από το Πόζναν θα αποφασίσει οριστικά, εάν θα τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή.

Ο Κατσιαράβα είναι πιθανό να επιστρέψει στο νησί μας πολύ σύντομα, με συνδυασμό αποτελεσμάτων. Η νέα του ομάδα θα αντιμετωπίσει την σουηδική Χάμαρμπι στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα, σε περίπτωση που η ομάδα της Λεμεσού προκριθεί επί του ΟΦΗ σε λίγες μέρες.

Το πιθανό παιχνίδι του Απόλλωνα με την Λεχ Πόζναν θα διεξαχθεί στην Κύπρο και στο ΓΣΠ στις 24 Σεπτεμβρίου και ο Κατσιαράβα θα αποτελέσει μια καλή πηγή πληροφοριών για τον νέο προπονητή του, για όλα όσα αφορούν την ομάδα της Λεμεσού και το κυπριακό ποδόσφαιρο, σε γενικότερο βαθμό.

Την ερχόμενη Πέμπτη, θα γνωρίζουμε στα σίγουρα εάν ο πρώην παίκτης της Ανόρθωσης θα παίξει ξανά μπάλα επί κυπριακού εδάφους και θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Παλιοί και νέοι άρχισαν να το βρίσκουν

Οι καιροί ου μενετοί

Σε ελεύθερη μετάφραση: Οι ευκαιρίες δεν περιμένουν. Φέτος είναι τέτοια για τον Απόλλωνα
Δημήτρης Χριστοφόρου
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ
X