ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόλλων: Περί επιθετικού ο λόγος

Το πλάνο που έχουν οι «κυανόλευκοι» για την τελευταία προσθήκη

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Στην χθεσινή δημοσιογραφική διάσκεψη ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν διαφώτισε τον κόσμο αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας, όμως τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τις τελευταίες προσθήκες που θα κάνει σ’ αυτή την μεταγραφική περίοδο.

Ως γνωστό, ο Τζόρτζε Ντένιτς βρίσκεται στην Κύπρο για να περάσει τα ιατρικά και αν όλα πάνε καλά θα ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στον Απόλλωνα. Ο Σέρβος μέσος θα έρθει στην Λεμεσό δανεικός από την Ρόζερμποργκ, καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 με την Νορβηγική ομάδα.

Yπάρχουν δύο σενάρια στο τραπέζι για τον επιθετικό

Με την διαφαινόμενη προσθήκη του Ντένιτς, οι «κυανόλευκοι» συμπληρώνουν τις τρεις θέσεις κενές που είχαν στο ρόστερ, μετά την διαγραφή των Ζελάγια, Ρομπέρζ και Καρ. Πλέον, υπάρχουν δύο σενάρια στο τραπέζι.

Είτε να αποκτηθεί επιθετικός β’ καταλόγου, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να διαγραφεί κάποιος από το ρόστερ. Μάλιστα, ήδη βγήκαν στην αγορά και ψάχνουν για ένα νεαρό επιθετικό που θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Εάν δεν βρεθεί κάτι αξιόλογο, τότε θα έρθει κάποιος καταλόγου α' και θα χρειαστεί να αποχωρήσει κάποιος από το ρόστερ. Να σημειώσουμε ότι εάν βρεθεί κάτι πολύ καλό, τότε θα προχωρήσουν στην απόκτηση του, παρόλο που θα χρειαστεί να διαγραφεί κάποιος από το ρόστερ.

Όπως για παράδειγμα ο Ντιγκινί, εάν διαφοροποιήσει την στάση του Άρης και χαμηλώσει τις απαιτήσεις του. Πάντως, ένα τέτοιο παίκτη θέλει ο Σωφρόνης. Περιφερειακό επιθετικό, που να παίζει στην κορυφή, σε ένα ελαφρύ σχήμα, αλλά καις τα άκρα της επίθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X