ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: «Συμπαίκτης για πρωτάθλημα»

Παρουσίασε Remedica και μίλησαν για όλα τα θέματα που απασχολούν τους κυανόλευκους

Στην παρουσία του προέδρου της εταιρείας, Νίκου Κίρζη, ο Απόλλωνας παρουσίασε τη νέα χορηγική συνεργασία με την κορυφαία φαρμακευτική εταιρεία Remedica Ltd.

Tο λογότυπο της χορηγού εταιρείας θα βρίσκεται στο πίσω μέρος της επίσημης φανέλας της ομάδας μας μέχρι τον Μάιο του 2021.

Αρχικά τοποθετήθηκε ο αρχηγός της ομάδας, Φώτης Παπουλής:

«Είναι μια πολύ μεγάλη εταιρεία. Είμαστε χαρούμενοι γιατί με την προσπάθεια μας προσελκύουμε τέτοιους συμπαίκτες. Ελπίζω μαζί να πανηγυρίσουμε το καλοκαίρι το πρωτάθλημα”.

Εκ μέρους της Remedica ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής, Δρ. Μιχάλης Νεοπτολέμου, δήλωσε:

«Δεν είχαμε μπει ποτέ σαν χορηγοί σε ομάδα. Η όλη προσέγγιση έγινε σε φιλικό περιβάλλον, εξελίχτηκε και μετουσιώθηκε σε συμφωνία μέχρι το 21 και ευελπιστούμε σε συνέχεια. Είναι η πρώτη ποδοσφαιρική εταιρεία που μας προσέγγισε ο Απόλλωνας και αποδείχθηκε μια πολύ καλή ιδέα».

Aκολούθως, μίλησε ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης που απάντησε σε όλα τα ερωτήματα αρχίζοντας από τις μεταγραφές: 

«Ο προπονητής ήταν ξεκάθαρος, έχουν εντοπιστεί κάποιοι στόχοι. Ήδη οι 2 απ’ αυτούς έχουν ενταχθεί στην ομάδα. Οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες. Ήρθε το θέμα με τον Εμίλιο. Θα κάνουμε όσες κινήσεις χρειάζεται για να ενισχύσουμε την ομάδα».

Για το φετινό πρωτάθλημα: 

«Είναι θετικό για το πρωτάθλημα ότι διεκδικούν το τρόπαιο τόσες ομάδες. Υπάρχει ανταγωνισμός, παιχνίδια που θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Η προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά τους τελευταίους μήνες μας κάνει να βλέπουμε με αισιοδοξία την συνέχεια. Αλλά βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Για την μεταγραφή του Ζελάγια:

«Ήταν δύσκολο σήμερα το πρωινό, ήρθε να τον αποχαιρετήσω. Πετάει απόψε για Ντουμπάι. Είναι δύσκολο γιατί είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και ακέραιος χαρακτήρας. Ήρθε η πρόταση, το ήθελε ο ίδιος και δεν μπορούσαμε να του στερήσουμε το μέλλον. Αυτό που του είπα είναι ότι δεν θα μπορούσε να γραφτεί καλύτερο σενάριο. Να κερδίσει η ομάδα, να βάλει τέρμα και να φύγει σαν κύριος».

Σχολιάσε και την τοποθέτηση του Τιμούρ στην εκπομπή του ΡΙΚ, που έστειλε συγχαρητήρια στον Απόλλωνα που δεν στέκεται εμπόδιο στο μέλλον κανενός ποδοσφαιριστή:

«Καλοδεχούμενα τα σχόλια, ειδικά όταν προέρχονται από αντίπαλους προπονητές. Έτσι κι αλλιώς εμείς έχουμε την δική μας φιλοσοφία εδώ και 8 χρόνια».

Για τη χρονική περίοδο της μεταγραφής του Ζελάγια:

«Μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Αν ερχόταν η πρόταση τον Φεβρουάριο όπως πέρσι με τον Μάγκλιτσα, δεν θα τον παραχωρούσαμε και το ξέρει ο ίδιος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X