ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Παίζει μόνος του;

Η απόφαση ανήκει στον Πετράκη

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Το ντέρμπι με την ΑΕΛ είναι την ερχόμενη Δευτέρα, οπόταν υπάρχουν μέρες μέχρι τότε. Ο Γιάννης Πετράκης προσπάθησε να αποφορτίσει την ομάδα του από τον απόηχο του αγώνα με την Ανόρθωση και να την επικεντρώσει στην συνέχεια.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός έχει μέρες στην διάθεση του για να προετοιμάσει την ομάδα και θα δοκιμάσει διάφορα πράγματα μέχρι να αποφασίσει το τελικό πλάνο που θα παρατάξει στο Λεμεσιανό ντέρμπι.

Δύσκολα ωστόσο θα δούμε ριζικές αλλαγές από τον έμπειρο προπονητή, από την στιγμή που ο Απόλλωνας λειτούργησε πολύ καλά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Βέβαια, παιχνίδι με παιχνίδι διαφέρει και πολλά εξαρτιούνται από τον αντίπαλο.

Το δεδομένο είναι ότι θα υπάρξει αλλαγή στο αριστερό άκρο της άμυνας, από την στιγμή που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο τιμωρημένος Γκεριέρ.

Με τα σημερινά δεδομένα, μοιάζει να παίζει μόνος του ο Μαλεκκίδης. Ο Βασιλείου ένιωσε ενοχλήσει στην μέση και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του. Αν λάβουμε υπόψη την φιλοσοφία του Πετράκη ότι δεν χρησιμοποιεί εύκολα παίκτες που δεν είναι εντελώς καλά, τότε λιγοστεύουν οι πιθανότητες του να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Βέβαια, υπάρχει και η επιλογή του Ψύχα, αλλά μόνο εάν προκύψει μεγάλη ανάγκη θα επιλέξει το νεαρό ξανά σε ρόλο μπακ. Οπόταν, μεγάλο φαβορί για να καλύψει την θέση του αριστερού μπακ είναι ο Μαλεκκίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση