ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Παιχνίδια με Μαυρία

Είναι κοινό μυστικό για τον Ελλαδίτη διεθνή άσο

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Η μεταγραφολογία δίνει και παίρνει το τελευταίο διάστημα, κάτι που φαντάζει λογικό από την στιγμή που πλησιάζει το καλοκαίρι και οι ομάδες άρχισαν να προγραμματίζονται.

Ο Απόλλωνας είναι από τις ομάδες που κοιτάζουν τα μεταγραφικά θέματα ολόχρονα, έτσι ώστε να πετυχαίνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τρανό παράδειγμα είναι η περίπτωση του Χάρη Μαυρία, όπου οι «κυανόλευκοι» έκαναν την κίνηση τους εδώ και αρκετό καιρό.

Σημερινές πληροφορίες από την Ελλάδα, αναφέρουν ότι ο Τσάβι Ρόκα κοιτάζει την περίπτωση του διεθνή άσου, που λήγει το συμβόλαιο του με την Ομόνοια το καλοκαίρι. (Δες ΕΔΩ)

Εάν δεν ήταν κλειστός στον Απόλλωνα θα λέγαμε ότι αυτά είναι παιχνίδια των μάνατζερ για να εξασφαλίσει καλύτερο συμβόλαιο, αλλά ο Μαυρίας εκτός απροόπτου τη νέα σεζόν θα είναι κάτοικος Λεμεσού.

Οπόταν, τα περί ΑΕΚ δεν ευ σταθούν και ο Ελλαδίτης διεθνής άσος έχει αποφασίσει για το νέο σταθμό της καριέρας του.

Βέβαια, αυτή την στιγμή δεν μπορεί να ανακοινωθεί οποιαδήποτε συμφωνία, όχι γιατί θα ήταν παράνομη, αλλά διότι δεν συνηθίσαμε να συμβαίνει αυτό στην Κύπρο. Στο εξωτερικό το βλέπουμε συχνά, εδώ θα περάσουν χρόνια να το δούμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση