ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Δεν το λες απλό φιλικό

Οι προθέσεις του Σωφρόνη για σήμερα και όχι μόνο

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα ο Απόλλωνα, καθώς ως γνωστό αντιμετωπίζει το ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία και ο Σωφρόνης Αυγουστή θα έχει την ευκαιρία να κάνει τις τελικές του δοκιμές.

Σίγουρα, από τον αποψινό αγώνα ο Κύπριος τεχνικός θα βγάλει τα καλύτερα συμπεράσματα για την ετοιμότητα της ομάδας του, καθώς από την μία είναι η δυναμικότητα του αντιπάλου και από την άλλη βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Συνεπώς, η λογική λέει ότι θα δοκιμάσει αυτά που σκέφτεται ενόψει της πρεμιέρας, αλλά και του αγώνα με την Σαπουρτάλο Γεωργίας στο ΓΣΠ. Ούτως ή άλλος, από τα φιλικά διαφάνηκαν οι προθέσεις του και τα πλάνα του για την φετινή περίοδο.

Με αυτά που είδαμε στα φιλικά λοιπόν, η τετράδα στην άμυνα έχει «κλειδώσει» με την παρουσία των Πέδρο (δεξιά), Γιούστε, Ρομπέρζ και Αγκίρε (αριστερά).

Ο Σακέτι έχει καταφέρει να κρατήσει την θέση του, ενώ από ‘κει και πέρα για τις άλλες θέσεις τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα. Ο Ψύχας ήταν από τους καλύτερους στα φιλικά, ενώ είναι διαθέσιμοι Ντένιτς και Μάρκοβιτς.

Για τα άκρα της επίθεσης βλέπουμε περισσότερο τον Νταμπό, ενώ είδαμε τους Πίττα, Γιαννιώτα και Ντιγκινι. Άρα, κάπου εκεί θα καταλήξει. Ενώ για την επίθεση, περισσότερο έπαιξε ο Μπένσοπ, είδαμε και τον Νταμπό, αλλά και τον Ντιγκινί.

Το σχήμα που δοκίμασε περισσότερο ήταν το 4-3-3 και εκεί φαίνεται να έχει καταλήξει ο Κύπριος τεχνικός. Χωρίς να αποκλείουμε κάποια στιγμή να παίξει με τριάδα στην άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X