ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Aπόλλων: Πάει για δεύτερη γεμάτη

Ο Πίττας έχει ήδη παίξει περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά του στον Απόλλωνα

Η περσινή ήταν μακράν η πιο γεμάτη σεζόν της καριέρας του. Ήταν λογικό ότι με την επιστροφή του στον Απόλλωνα ο χρόνος συμμετοχής του δεν θα ήταν ο ίδιος, όμως οι εμπειρίες που μάζεψε μετά από μια χρονιά ως βασικός στο Παραλίμνι είναι εμφανές ότι έστειλαν πίσω στο Κολόσσι πολύ πιο έτοιμο τον Ιωάννη Πίττα, που μετρά ήδη περισσότερα αγωνιστικά λεπτά από κάθε άλλη χρονιά στα κυανόλευκα.

Ο Πίττας έχει παίξει στους 11 από τους 15 φετινούς αγώνες του Απόλλωνα και μετρά 437 αγωνιστικά λεπτά, περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά. Τη σεζόν 2015-16, στην οποία είχε παίξει περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά στους «κυανόλευκους», είχε μετρήσει συνολικά στο πρωτάθλημα όσες συμμετοχές έχει φέτος, όμως με 296 λεπτά συνολικά.

Η παρουσία του στην ΕΝΠ την περσινή σεζόν, στην οποία μέτρησε 28 παρουσίες και εννέα γκολ είναι σαφές ότι έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή του, με τον ίδιο να επιστρέφει πιο ώριμος και πιο «ψημένος», έτοιμος για έναν αναβαθμισμένο ρόλο στο ρόστερ που έχει να διαχειριστεί ο Σωφρόνης Αυγουστή. Ζητούμενο, βέβαια, το να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, ώστε να έχει μια ακόμα γεμάτη χρονιά.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X