ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Ούτε κρύο, ούτε ζέστη...

Πως βρίσκει τους «κυανόλευκους» η διακοπή

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Έτσι φαίνεται να βλέπουν την διακοπή του πρωταθλήματος στον Απόλλωνα, αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι. Διότι, εξωαγωνιστικά το θέμα είναι πολύ σοβαρό και θα πρέπει να προβληματίσει αυτούς που ασχολούνται με το Κυπριακό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Πρωτίστως θα πρέπει να προβληματίσει την κυβέρνηση, η οποία θα πρέπει να πάρει μέτρα και να βρει τους ένοχους, έτσι ώστε το Κυπριακό ποδόσφαιρο να αρχίσει να βρίσκει την αξιοπιστία του.

Ο Σωφρόνης έχω την εντύπωση ότι θα ήθελε να παίξει, γιατί σε κανένα προπονητή δεν αρέσουν οι διακοπές όταν η ομάδα του πάει καλά

Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά, εάν και εφόσον υπάρχει διάθεση να «ξεβρωμίσει» το ποδόσφαιρο και η τοποθέτηση του προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη να μην ήταν απλά μία δήλωση.

Ελπίζουμε λοιπόν ότι τα λόγια θα μετατραπούν σε πράξεις και να παρθούν δραστικά μέτρα. Όλο αυτό το σκηνικό, που έφερε την διακοπή, έχει αρνητικά και θετικά για τον Απόλλωνα.

Το αρνητικό είναι ότι η ομάδα θα χάσει τον ρυθμό της, γιατί το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε ανοδική πορεία, που έφερε τον Απόλλωνα διεκδικητή.

Από την άλλη, δίδεται χρόνος στους τραυματίες για να αποθεραπευτούν. Γιούστε, Ενσούε και Χάμπος πάνε καλύτερα, ωστόσο εάν διεξαγόταν το παιχνίδι με τον Εθνικό δεν θα ρίσκαραν την συμμετοχή τους.

Πέραν από τους τραυματίες, θα έχουν μέρες να προπονηθούν τα νέα αποκτήματα και ο Απόλλωνας αυτή την στιγμή έχει τρεις νέους παίκτες στην ομάδα, με τον Ματέι βέβαια να κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι με την Δόξα.

Ωστόσο, ο Σωφρόνης έχω την εντύπωση ότι θα ήθελε να παίξει, γιατί σε κανένα προπονητή δεν αρέσουν οι διακοπές όταν η ομάδα του πάει καλά. Αλλά, όπως είπαμε υπάρχουν και θετικά. Άρα, ούτε κρύο, ούτε ζέστη!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X