ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων όπως Λίβερπουλ και Μίλαν

Η αναφορά του Φανούριου Κωνσταντίνου για την κακή χρονιά που διανύει η ομάδα

Στον ΣΠΟΡ FM 95 παραχώρησε δηλώσεις ο Φανούριος Κωνσταντίνου αναφερόμενος στη χθεσινή ήττα του Απόλλωνα από τον Άρη αλλά και στα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος επικοινωνίας των περσινών πρωταθλητών, λάθη συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες, ακόμα και στους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη.

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου αναφέρθηκε σε Λίβερπουλ και Μίλαν οι οποίες τα προηγούμενα χρόνια σημείωσαν τεράστιες επιτυχίες, ωστόσο η πορεία τους μετέπειτα δεν ήταν η ανάλογη. Όπως και του Απόλλωνα δηλαδή θέλοντας να δώσει το παράδειγμα πως έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μια χρονιά είσαι πρωταθλητής, ενώ την άλλη μπορεί να μην έχεις τα ίδια αποτελέσματα. Αναφορά έκανε και στις περιπτώσεις του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας.

Τι ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι συλλογική η ευθύνη. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, συμβαίνει σε όλες τις ομάδες του κόσμου. Μπορεί να συμβαίνει στη Λίβερπουλ φέτος του χρόνου στη Μίλαν. Φέτος συμβαίνει στον Απόλλωνα, πρόπερσι συνέβη στο ΑΠΟΕΛ και πέρυσι στην Ομόνοια».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση