ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
35° Λευκωσία,
03 Αυγούστου, 2021
sport fm - listen live

Τσόρνινγκερ: «Είναι ποδόσφαιρο, δεν είναι πυρηνική επιστήμη»! (vid)

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Απόλλωνα με τις πρώτες του εντυπώσεις

24sports team

info@24sports.com.cy

Τις πρώτες του δηλώσεις με τις εντυπώσεις του από τον Απόλλωνα, παραχώρησε ο νέος τεχνικός της ομάδας Αλεξάντερ Τσόρνινγκερ.

Ο Γερμανός προπονητής ανέφερε πως αποκόμισε πολύ καλές εντυπώσεις από το προπονητικό κέντρο των κυανολεύκων και τόνισε πως περίμενε λιγότερα.  «Είναι σε συγκρίσιμο επίπεδο με τις ομάδες της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας στη Γερμανία», πρόσθεσε. Παράλληλα, διαφώνησε με όσους δίνουν ιδιαίτερο βάρος στην κουλτούρα και τον τρόπο σκέψης, τονίζοντας «είναι ποδόσφαιρο, δεν είναι πυρηνική επιστήμη».

Αναλυτικά:

«Δεν έχω δει πολλά πράγματα από τη Λεμεσό μέχρι τώρα καθώς υπάρχουν πολλές συναντήσεις, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο καιρός είναι πολύ καλός και οι προπονήσεις των επόμενων ημερών θα ξεκινούν νωρίτερα. Οι πρώτες μου εντυπώσεις από το προπονητικό κέντρο είναι πολύ καλές και είναι σε υψηλό επίπεδο. Για να είμαι ειλικρινής περίμενα λιγότερα, και σίγουρα είναι σε συγκρίσιμο επίπεδο με τις ομάδες της Α΄ και της Β΄Κατηγορίας της Γερμανίας. Το γυμναστήριο που έχουμε είναι σαν αυτό που είχαμε σε κάποιες ομάδες που βρισκόμουν στο παρελθόν».

«Έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για να φέρουμε την ομάδα στο επίπεδο που θέλουμε και ήδη κάποιοι ποδοσφαιριστές τα δίνουν όλα καθώς υπάρχει νέος τρόπος χειρισμού τους, συζητήσεις, με καινούργιες ασκήσεις. Κοιτάζουμε πάρα πολύ το τρανζίσιον και να φέρουμε την απαραίτητη ενέργεια στο γήπεδο. Έκαναν πολύ καλή δουλειά και ελπίζω να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό. Έχουμε τρεις προπονήσεις στη σειρά, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή. Το Σάββατο είναι το ρεπό τους και μετά θα μεταβούμε στις Πλάτρες. Θα είναι μία έντονη περίοδο, αλλά ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες του προγράμματος».

«Όλοι μιλούν πολύ για την κουλτούρα και τον τρόπο σκέψης κι αν μπορούν να τα καταφέρουν να αλλάξουν, αλλά είναι ποδόσφαιρο, δεν είναι πυρηνική επιστήμη. Είναι ότι έχουν μέσα τους και προσπαθούμε να βγάλουμε τη δύναμη των παικτών έξω στο γήπεδο ώστε να συνειδητοποιήσουν ότι η ομάδα είναι πάνω από όλα. Αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε με τον τρόπο που θέλουμε να παίζουμε, είναι όλοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και αθλητές. Πρέπει να βρίσκονται σε φόρμα και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση