ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Οι πρώτες εντυπώσεις

Είναι νωρίς για συμπεράσματα, αλλά βλέπεις κάποια στοιχεία

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Την ευκαιρία να δουν την ομάδα μετά από καιρό είχαν το Σάββατο οι Απόλλωνίστες που ταξίδευσαν στις Πλάτρες για παρακολουθήσουν την ανοικτή προπόνηση και κατ’ επέκταση στο οικογενειακό δίτερμα.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, τα βλέμματα πάνε στα νέα αποκτήματα, καθώς οι υπόλοιποι είναι γνωστοί και ξέρουν τι να περιμένουν. Σίγουρα, είναι νωρίς για συμπεράσματα και ούτε εκτιμήσεις μπορείς να κάνεις.

Απλά, βλέπεις κάποια στοιχεία από τους νέους και τις σκέψεις του προπονητή. Είναι λογικό όλοι να είχαν τα βλέμματα στραμμένα στους Ντιγκινί και Νταμπό. Δύο παίκτες που θα τραβήξουν το βάρος της επιθετικής γραμμής.

Ο Ντιγκινί έδειξε με το «καλημέρα» την ποιότητα του, με κάποιες κινήσεις που έκανε μέσα στο γήπεδο, αλλά και με τον τρόπο που χειρίζεται την μπάλα Βέβαια, για τον Γάλλο έχουμε εικόνα από τους αγώνες του Άρη και είναι κάτι που περιμέναμε. Όπως και η χρησιμοποίηση του σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Τώρα, ο Νταμπό έδειξε τα χαρακτηριστικά που τον συνοδεύουν. Δηλαδή, την έκρηξη, την δύναμη και τις κινήσεις χωρίς την μπάλα. Όμως, δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα μόνο από ένα οικογενειακό δίτερμα.

Πάντως, ξεκίνησε στα άκρα και κατέληξε στην κορυφή, αρά αυτό θα πρέπει να το περιμένουμε και στα παιχνίδια. Να παίξει δηλαδή κάποιες φορές στα άκρα. Θέση, που όπως μας είπαν ότι μπορεί να παίξει, αλλά περισσότερο αγωνίζεται στην κορυφή.

Περιμένουμε βεβαίως τα φιλικά παιχνίδια, όπου εκεί θα δούμε πολύ περισσότερα για τους νέους, αλλά και γενικότερα για την ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X