ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Οι δύο «κόφτες» και οι εξτρέμ

Είναι ένα ερώτημα η επιλογή του Πετράκη

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Το ντέρμπι με την Ανόρθωση είναι σημαντικό και δεν χρειάζεται να το λέμε εμείς. Το θετικό για τον Απόλλωνα είναι ότι έχει χρόνο να προσαρμοστεί, καθώς ο αγώνας ορίστηκε για την ερχόμενη Δευτέρα.

Επιπλέον, εάν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, οι μοναδικοί απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Σακέτι, Μπένσοπ. Οπόταν, ο Γιάννης Πετράκης θα μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του, όσο καλύτερα γίνεται.

Ένα ερώτημα που υπάρχει είναι με τους ανασταλτικούς μέσους. Στα ντέρμπι με την ΑΕΚ και ΑΕΛ έπαιξε με ένα «κόφτη», ενώ κόντρα στο Παραλίμνι ξεκίνησε με δύο.

Η εκτίμηση που μπορεί να γίνει αυτή την στιγμή, είναι ότι θα επιλέξει δύο ανασταλτικούς μέσους, με τους Ντένιτς, Μάρκοβιτς και Χάμπος να είναι διαθέσιμοι.

Ένα άλλο ερώτημα είναι οι εξτρέμ. Στο τελευταίο παιχνίδι είδαμε να επιλέγει τους Παπουνασβίλι και Μπίσεσβαρ, καθώς απουσίαζε ο Γιαννιώτας.

Βασικά, ήθελε να είχε τον Πίττα πιο κοντά στην περιοχή, έτσι ώστε να μπορεί να απειλήσει περισσότερο την αντίπαλη εστία. Διαφορετικά τα δεδομένα για το ντέρμπι της Δευτέρας.

Θα θέλει περισσότερο τρέξιμο από τους εξτρέμ και να βοηθούν τους μπακ. Συνεπώς, η λογική να δούμε ξανά τους Πίττα και Γιαννιώτα συγκεντρώνει τις πιο πολλές πιθανότητες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση