ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Οι βάσεις για τη νέα εποχή

Άρχισε η αναζήτηση για αντί-Παπουλή

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Αυτή την περίοδο μπορεί στον Απόλλωνα να ασχολούνται περισσότερο με τις αναπροσαρμογές των συμβολαίων, αλλά και τις ανανεώσεις, ωστόσο γίνεται αρκετή δουλειά στο κομμάτι ενίσχυσης.

Ήδη, οι «κυανόλευκοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με το Νικολά Ντιγκινί, ο οποίος είναι η πρώτη μετεγγραφή της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η συμφωνία για δύο χρόνια και ο Γάλλος έρχεται να δώσει λύσεις στην επίθεση.

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τον Ντιγκινί και όσοι παρακολουθούν Ελληνικό πρωτάθλημα γνωρίζουν πολύ καλά την αξία του. Ο Γάλλος ωστόσο θα είναι μόνο η αρχή. Στόχος είναι να έρθουν παίκτες αυτής της εμβέλειας.

Σίγουρα, είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεις παίκτες αυτής της ποιότητας, αλλά η αγορά είναι πολύ μεγάλη και αν ψάξεις σωστά και καλά, μπορείς να βρεις καλούς ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά.

Είναι φανερό ότι ο Απόλλωνας κοιτάζει πολύ την αγορά της Ελλάδας. Παίκτες που τους ξέρει αρκετά καλά και μπορούν να προσαρμοστούν πιο εύκολα στο Κυπριακό πρωτάθλημα.

Ήδη, άρχισαν να ψάχνουν στην αγορά και για αντί-Παπουλή. Βέβαια, Φώτης ήταν μόνο ένας και τα χαρακτηριστικά του είναι δυσεύρετα, γι’ αυτό άλλωστε έκανε αυτά που έκανε τόσα χρόνια στον Απόλλωνα.

Όπως και να ‘χει, οι «κυανόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να φέρουν καλούς παίκτες στην ομάδα, έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι βάσεις για τη νέα εποχή που θα ακολουθήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X