ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Ο «σκληρός» Τζουμ και οι άλλοι

Τα δεδομένα με τους φευγάτους στους πρωταθλητές

Ο προγραμματισμός στον Απόλλωνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Οι πρωταθλητές κινούνται προσεκτικά για τις προσθήκες που προσανατολίζονται να πραγματοποιήσουν, με τους Πέτρο Κονναφή και Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ να βρίσκονται σε καθημερινή επικοινωνία για το θέμα.

Στόχος των «κυανόλευκων» είναι να προχωρήσουν σε μεταγραφές χαμηλού ρίσκου, οι οποίες θα αυξήσουν το βάθος και την ποιότητα του ρόστερ, έτσι ώστε να καταφέρει ο Απόλλωνας να αντεπεξέλθει στο διπλό ταμπλό Κύπρου και Ευρώπης.

Πέρα από το θέμα των προσθηκών, είναι και το κεφάλαιο των αποχωρήσεων στο οποίο υπάρχουν εκκρεμότητες. Όπως είναι γνωστό, εκτός των πλάνων του Τσόρνιγκερ για τη νέα σεζόν βρίσκονται οι Νογιόκ, Αυλωνίτης, Ντένιτς και Τζουμ.

Η πιο δύσκολη περίπτωση από όλες είναι αυτή του Άρνο Τζουμ. Ο Καμερουνέζος, ο οποίος διαθέτει ένα από τα πιο ψηλά συμβόλαια στον Απόλλωνα, παρουσιάζεται ιδιαίτερα «σκληρός» στις διαπραγματεύσεις, κάτι που κάνει δύσκολο το έργο των πρωταθλητών.

Στον Απόλλωνα ωστόσο εκφράζεται η αισιοδοξία ότι εύκολα ή δύσκολα θα βρεθεί η «χρυσή τομή» με τον Τζουμ και θα αποτελέσει παρελθόν, όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται εκτός πλάνων.

Πολύ σύντομα αναμένεται να προκύψουν ανακοινώσεις στους πρωταθλητές, τόσο στο κομμάτι των αποχωρήσεων όσο και στο κομμάτι των προσθηκών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση