ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Ο Νταμπό, ο κατάλογος Α κι ο Μαλεκκίδης

Τα μεταγραφικά δεδομένα στην ομάδα της Λεμεσού

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Η ανακοίνωση έμεινε για την επισημοποίηση της μετακίνησης του Μπακαλί Νταμπό από τον Απόλλωνα στην Καρμιώτισσα. Eκτός απροόπτου ο Γάλλος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα των Πολεμιδιών, όπου και θα ξανασμίξει με τον πρώην προπονητή του, Σωφρόνη Αυγουστή.

Εξέλιξη που θα συνεπάγεται με το άδειασμα άλλης μιας θέσης απ’ τον κατάλογο Α των «κυανολεύκων», καθώς με την αποχώρηση του 34χρονου φορ οι διαθέσιμες θέσεις θα αυξηθούν στις τρεις. Υπενθυμίζουμε πως μέχρι στιγμής αποχώρησαν οι Ογκέντα, Καμπράλ, Ρέθιο και Ίντζια, ενώ αποκτήθηκε ο Ουάρντα.

Επιπρόσθετα, η διαφαινόμενη αποχώρηση του Νταμπό θα μειώσει και τις διαθέσιμες επιλογές για τη γραμμή κρούσης, κάτι που πιθανότατα «φανερώνει» πως μια από τις επόμενες μεταγραφές της λεμεσιανής ομάδας θα αφορά επιθετικό. Άλλωστε, έχουμε γράψει πολλές φορές πως η ανάγκη για ενίσχυση στη γραμμή κρούσης είναι επιτακτική, έστω αν έχουν φτιάξει κάπως τα πράγματα.

Γενικότερα όμως, είναι δεδομένο πως χρειάζονται κι άλλη ενίσχυση οι περσινοί πρωταθλητές και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται. Ανοικτό παραμένει επίσης το ενδεχόμενο εγγραφής του Ελ Χατζί Μπα ή απόκτησης ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος θα προορίζεται για τον άξονα.

Πέραν όμως απ’ τις ενδεχόμενες προσθήκες που θα γίνουν, πρέπει να σημειωθεί πως η Καρμιώτισσα έχει δείξει ενδιαφέρον και για το δανεισμό του Γιώργου Μαλεκκίδη. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής, που εδώ και καιρό ξεπέρασε πλήρως το σοβαρό τραυματισμό που είχε αντιμετωπίσει, δεν αγωνίστηκε καθόλου φέτος και ως εκ τούτου το να πάει κάπου για να πάρει αγωνιστικά λεπτά φαντάζει ως ένα σενάριο με καλές πιθανότητες.

Αυτά για την ώρα κι ενώ σε μια μεταγραφική περίοδο τα πάντα θα πρέπει να μοιάζουν πιθανά, καθώς ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψει η οποιαδήποτε ανατροπή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση