ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Ο Κίρζης θέλει γήπεδο

Ξεκάθαρος ο πρόεδρος των «κυανόλευκων»

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Πολλά έχουν γραφτεί και έχουν λεχθεί για την χθεσινή τηλεδιάσκεψη της ΚΟΠ, με τους προέδρους των ομάδων, για την επόμενη μέρα στο ποδόσφαιρο μας.

Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή την στιγμή, αυτό που θέλουν όλοι είναι να περάσει αυτή η πανδημία και να επιστρέψουν στην κανονικότητα μας. Βέβαια, αυτό είναι δύσκολο να συμβεί καθώς, γιατί θα υπάρχουν μεγάλες οικονομικές απώλειες σε όλα τα επίπεδα.

Στην χθεσινή τηλεδιάσκεψη τέθηκε στο τραπέζι και η πρόταση να μην συνεχιστεί το πρωτάθλημα και να διακοπεί μέχρι εδώ. Η θέση του Απόλλωνα, όπως εκφράστηκε από τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη ήταν ξεκάθαρη.

Θέση, την οποία μετέφερε από την πρώτη στιγμή και ο εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας, Φανρούριος Κωνσταντίνου. Ότι δηλαδή τα πρωταθλήματα και οι τίτλοι θα πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο.

Ο κ. Κίρζης αυτό που ζήτησε είναι να κάνουμε υπομονή για μερικές μέρες, να δούμε πώς θα πάει η κατάσταση και μετά να προχωρήσουμε σε οριστικές αποφάσεις.

Θα πρέπει να μετρήσουμε τα θετικά και τα αρνητικά της όλης υπόθεσης, διότι είναι ξεκάθαρο ότι σε οποιοδήποτε σενάριο θα υπάρχουν σίγουρα ζημιές. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X