ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Ο Φιλιώτης, ο Ενσούε και τα μπακ

Η σύνδεση που μπορεί να γίνεται…

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Σε μία μεταγραφική περίοδο τα πάντα μπορούν να αλλάξουν και να διαφοροποιηθούν σε μία ομάδα. Στον Απόλλωνα έχουν προχωρήσει αρκετά σε αυτό το κομμάτι και ελπίζουν ότι θα έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι τελευταίες πληροφορίες φέρνουν τον Ανδρέα Παναγιώτου Φιλιώτη να βρίσκεται πολύ κοντά στην ένταξη του στον Απόλλωνα.

Πρόκειται για 25χρονο άσο, ο οποίος αγωνιζόταν στην Πάφο τα τελευταία δύο χρόνια, έχοντας συνολικά 38 συμμετοχές και 1 γκολ. Προέρχεται από τις ακαδημίες της Ομόνοια, με την οποία κατέγραψε 20 συνολικά συμμετοχές.

Το 2017 μάλιστα κλήθηκε και για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα της Κύπρου και αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Καζακστάν στις 22 Μαρτίου 2017.

Ο Φιλιώτης αγωνίζεται στα άκρα της άμυνας, κυρίως δεξιά, αλλά με την ίδια ευκολία παίζει και αριστερά. Είναι αρκετά γρήγορος και είναι μπακ που προωθείται.

Φαντάζομαι στον Απόλλωνα θα έρθει για μία εναλλακτική λύση στα μπακ, πίσω δηλαδή από τον Πέδρο και τον Αγκίρε, διότι δεν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Ενσούε.

Ωστόσο, όπως διαφαίνεται το πρόγραμμα στον Απόλλωνα προετοιμάζονται για την επόμενη μέρα, σε περίπτωση αποχώρησης του διεθνής από την Ισημερινή Γουινέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X