ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Έγραψε την πρώτη του ο Σάλαϊ

Πήρε το βάπτισμα του πυρός

Ντεμπούτο με την Εθνική Ανδρών της Ουγγαρίας πραγματοποίησε απόψε ο Σάλαϊ. Ο κεντρικός αμυντικός του Απόλλωνα που πήρε κλήση για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του πέρασε ως αλλαγή στην φιλική αναμέτρηση της Ουγγαρίας με την Ουρουγουάη στο 71’.

Ο νεαρός πήρε τη θέση του Μπάραθ στο κέντρο της άμυνας. Είναι μια μεγάλη βραδιά για τον ίδιο, ενώ και για τον Απόλλωνα η εξέλιξη αυτή είναι ευχάριστη. Αρχικά γιατί βλέπει ένα «δικό» του παιδί να προοδεύει, και να μαζεύει εμπειρίες, ενώ απ’ την άλλη βλέπει το πρότζεκτ Σάλαϊ να βαδίζει στο σωστό δρόμο.

Και τι εννοούμε με αυτό; Ο Σάλαϊ ήρθε στην Κύπρο ως μια απ’ τις πιο ακριβές μετεγγραφές στην ιστορία του Απόλλωνα. Το συμβόλαιο του είναι μέχρι και το 2023 και σαφώς οι «Κυανόλευκοι» επενδύουν πολλά στον νεαρό. Ξέρουν πως ο Σάλαϊ μπορεί στην πορεία να αποφέρει αρκετά χρήματα στο ταμείο της ομάδας με μια πώληση. Και η αλήθεια είναι πως όταν ένας ποδοσφαιριστής βάζει την φανέλα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, αυτόματα η αξία του αυξάνεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X