ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Ντανίλο για δύο θέσεις

Στο μυαλό του Σωφρόνη αυτό υπάρχει

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Κάθε χρόνο ο Απόλλωνας είναι από τις μεγάλες ομάδες που παραχωρούν αρκετούς δανεικούς, δεξιά και αριστερά. Η λογική αυτής της κίνησης είναι να πηγαίνουν κάπου, όπου θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν αγωνιστικά λεπτά και να μαζέψουν εμπειρίες.

Από τους πολλούς δανεικούς που δόθηκαν πέρσι, μόνο δύο θα επιστρέψουν πίσω στην ομάδα και θα πάρουν θέση στο ρόστερ. Ο Ντανίλο Σπόλιαριτς που έκανε εξαιρετική σεζόν στην Ένωση και ο Μιχάλης Παπαστυλιανού που επίσης πραγματοποίησε φοβερή σεζόν κάτω από τα δοκάρια του Άρη.

Για τον Ντανίλο Σπόλιαριτς είχαμε γράψει ένα ρεπορτάζ πριν αρκετό καιρό και τονίσαμε ότι είναι το μεγάλο κέρδος του Απόλλωνα με την χρονιά που έκανε στο Παραλίμνι και εξηγήσαμε τους λόγους (δες εδώ).

Ο 20χρονος άσος επιστρέφει στην ομάδα και στο πλάνο του Σωφρόνη υπολογίζεται για δύο θέσεις. Για κεντρικός αμυντικός, αλλά και για ανασταλτικός μέσος. Θέσεις που έπαιξε (Και στον Απόλλωνα και στην Ένωση) και έδειξε ότι μπορεί να αποδώσει καλά και στις δύο.

Για το κέντρο της άμυνας υπάρχουν σαν πρώτες επιλογές Ρομπέρζ, Γιούστε και Σάλαϊ, καθώς ο Σελίμοβιτς, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα αποχωρήσει. Εκεί μπορεί να παίξει και ο Χάμπος, αλλά μην ξεχνάμε ότι πέρσι αρκετά παιχνίδια ο Απόλλωνας έπαιξε με τριάδα στην άμυνα, άρα όλοι θα χρειαστούν.

Στην μεσαία γραμμή υπάρχουν οι δύο Σέρβοι, Μάρκοβιτς, Ντένιτς, ο Χάμπος, αλλά και ο Σακέτι. Είναι τέσσερις παίκτες, αλλά όπως μας έδειξε το πρόσφατο παρελθόν του Απόλλωνα είναι η θέση με τις περισσότερες απώλειες, είτε από τραυματισμούς, είτε από κάρτες.

Συνεπώς, σε ένα μαραθώνιο 36 αγωνιστικών πλέον, όλοι θα φανούν χρήσιμοι στο τέλος της ημέρας, διότι τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά. Άσε που ο Απόλλωνας έχει και την Ευρώπη, που αν τυχόν προκριθεί στους ομίλους, τότε θα ξεπεράσει τους 50 αγώνες με το κύπελλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X