ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Να μην πάει χαμένη η αντεπίθεση

Τελευταίος φετινός αγώνας για την ομάδα του Μπογκτάν Αντόνε που θέλει να πανηγυρίσει την κατάκτηση της τρίτης θέσης

Η ομάδα του Μπογκτάν Αντόνε τελειώνει τις φετινές τις υποχρεώσεις σήμερα στο «Στέλιος Κυριακίδης» καθώς αντιμετωπίζει την Πάφο(19:00). Μοναδικός στόχος για τον Απόλλωνα το τρίποντο αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό καθώς για να καταλάβει την τρίτη θέση θα πρέπει να «γκελάρει» η ΑΕΚ με την Ομόνοια.

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία πηγαίνουν στην Πάφο οι ποδοσφαιριστές της λεμεσιανής ομα΄δας μετά την νίκη επί του ΑΠΟΕΛ στο «Αλφαμέγα». Οι «κυανόλευκοι» πραγματοποίησαν εντυπωσιακό δεύτερο γύρο, παίρνοντας την υπόθεση της τρίτης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη στον τελευταίο αγώνα. Για να μην πάει χαμένη η αντεπίθεση του Απόλλωνα θα πρέπει να επικρατήσει και σήμερα της Πάφου.

Ο Μπογκτάν Αντόνε και οι ποδοσφαιριστές του δεν ορίζουν την τύχη απο μόνοι τους καθώς θα περιμένουν στο «ακουστικό» για ενδεχόμενη απώλεια βαθμών της ΑΕΚ. Αν σε περίπτωση που ο Απόλλωνας φύγει με το «διπλό» απο την Πάφο και η ΑΕΚ δεν νικήσει τότε ο Απόλλωνας παίρνει το ευρωπαικό εισιτήριο. Σε περίπτωση όμως ισοπαλία του Απόλλωνα με την Πάφο, η λεμεσιανή ομάδα θα ελπίζει σε ήττα της ΑΕΚ  απο την Ομόνοια καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία μεταξύ τους. 

Στο πλευρό των ποδοσφαιριστών τους θα είναι και οι φίλοι της ομάδας οι οποίοι εξάντλησαν κάθε εισιτήριο και θέλουν στο τέλος της ημέρας να πανηγυρίσουν την κατάκτηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση