ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Μπορεί… θα τον αφήσουν;

Αυτό είναι το ερώτημα που προκύπτει από την χθεσινή διαιτησία

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

«Βράζουν» στον Απόλλωνα από την χθεσινή διαιτησία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», με τον Νίκο Κίρζη να ζητά πλέον επίσημα ξένους διαιτητές, καθώς θεωρεί ότι οι Κύπριοι δεν τον σφυρίζουν ακριβοδίκαια.

Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι έγινε μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξουν κάποια πράγματα στον χώρο της διαιτησίας, αλλά παρά τις αλλαγές που έγιναν δεν βλέπουμε ακριβοδίκαιες διαιτησίες, παρόλο που υπάρχει και το VAR.

Κάθε αγωνιστική παρακολουθούμε να συμβαίνουν διάφορα στα γήπεδα και στην πραγματικότητα αντί να διορθώσει τα πράγματα το VAR, έχει μεγαλώσει την προκατάληψη, διότι πολύ απλά δεν γίνεται σωστή χρήση.

Αυτό θα πρέπει να προβληματίσει τους αρμόδιους, καθώς έχουν επενδύσει πάρα πολλά και στην ουσία δεν υπάρχει το αποτέλεσμα που προσδοκούσαμε όλοι μας.

Στο δια ταύτα όμως, ο Απόλλωνας έδειξε με την εμφάνιση του χθες στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ότι μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο, καθώς έβγαλε θετικά στοιχεία στο γήπεδο. Πάθος, ένταση, ενέργεια και καλή τακτική.

Η ομάδα της Λεμεσού παρουσιάστηκε πολύ έτοιμη μέσα στο γήπεδο, από κάθε άποψη και έδειξε ότι θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, παρόλο που έπαιζε με δέκα παίκτες.

Είχε καιρό να δούμε τον Απόλλωνα να βγάλει τέτοια εικόνα μέσα στο γήπεδο και φαίνεται ότι οι πολλές μέρες προετοιμασίας που είχαν στην διάθεση τους, να βοήθησε αρκετά την ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

Ο Απόλλωνας με τέτοιες εμφανίσεις έδειξε ότι μπορεί, το ερώτημα είναι εάν θα τον αφήσουν να φτάσει μέχρι το τέλος ή θα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές με τα προηγούμενα χρόνια, έχοντας κάποιες αλλαγές στους πρωταγωνιστές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση