ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Μόνο όταν υπάρχει ανάγκη

Σπάνια θα βλέπουμε αυτό που βλέπαμε κυρίως την περσινή περίοδο

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Είναι αλήθεια ότι ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει δεχτεί αρκετή κριτική από τον κόσμο του Απόλλωνα στην προηγούμενη του θητεία. Τώρα, τα πράγματα είναι πιο ήρεμα, καθώς είδαν την εικόνα που έβγαζε η ομάδα όταν έφυγε και δεν υπάρχει παραλογισμός.

Ένα από τα θέματα που τον κατηγορούσαν ήταν η χρησιμοποίηση του Χάμπου Κυριάκου στο κέντρο της άμυνας. Ο διεθνής άσος έδειξε ότι μπορεί να παίξει καλά και τις δύο θέσεις, αλλά η φυσική του θέση είναι στην μεσαία γραμμή.

Είναι φανερό πλέον, ότι ο Σωφρόνης Αυγουστή θα καθιερώσει τον Χάμπο ξανά στον άξονα και μόνο όταν υπάρχει μεγάλη ανάγκη θα σκεφτεί να τον επιστρέψει στην άμυνα.

Στα τελευταία δύο παιχνίδια είδαμε τον Απόλλωνα να παίζει με τριάδα στην άμυνα, με τον 24χρονο άσο να παίζει στον άξονα, ενώ θα μπορούσε να τον βάλει πίσω, είχε επιλογές για το κέντρο.

Προτίμησε ωστόσο να βάλει τον Ενσούε στην άμυνα και να διατηρήσει τον Χάμπο στο κέντρο, διότι με τον 24χρονο άσο στον άξονα, μπορεί να κυκλοφορήσει καλύτερα η μπάλα και να περάσουν πιο εύκολα οι πάσες στην αντίπαλη εστία.

Πλέον, θα πρέπει να αρχίσουμε να τον συνηθίζουμε στην μεσαία γραμμή και σπάνια θα βλέπουμε αυτό που βλέπαμε κυρίως την περσινή περίοδο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X