ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Μια έτσι, μια γιουβέτσι…

Στην περίπτωση του όλα να τα περιμένεις

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Στο Δασάκι ο Απόλλωνας γνώρισε την τρίτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, κάτι που μεγάλωσε τον προβληματισμό στις τάξεις των «κυανόλευκων». Η συζήτηση που γίνεται περιστρέφετε στο κομμάτι του προγραμματισμού και αν η ομάδα έχει ελλείψεις ή όχι.

Είπαμε αρκετές φορές ότι υπάρχουν κάποια κενά, αλλά αυτά δεν αποτελούν δικαιολογία για να μην μπορείς να κερδίσεις τον Εθνικό. Παιχνίδια σαν κι αυτά, θα πρέπει να τα κερδίζεις πριν μπεις στο γήπεδο, που λέει η κουβέντα.

Πέραν από την δημιουργία, λείπουν και τα γκολ. Σ’ αυτό το κομμάτι ο Απόλλωνας έχει μεγαλύτερο πρόβλημα και δεν είναι μόνο του θέμα του Ζελάγια ή του εκάστοτε επιθετικού. Είναι και θέμα αυτών που αγωνίζονται είτε πίσω από τον επιθετικό, είτε στα άκρα.

Για παράδειγμα, ο Απόλλωνας τα τελευταία χρόνια πήρε πολλά γκολ από τον Παπούλη και πέρσι από τον Περέιρα. Ο Αργεντινός δεν υπάρχει σαν επιλογή αυτή την στιγμή, ενώ ο Ελλαδίτης είναι σε ηλικία που δεν του επιτρέπει να είναι πάντα καλά.

Και είναι λογικό αυτό. Διότι, δεν έχουν ούτε τις αντοχές, αλλά και ούτε την έκρηξη που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Όμως, είναι ένας παίκτης που χρειάζεται να βρίσκεται ακόμα στην ομάδα, αλλά θα πρέπει να του κάνεις σωστή διαχείριση.

Έχει εκείνα τα χαρακτηριστικά που δεν βρίσκεις εύκολα και μπορεί να βρίσκεται σε αυτή την ηλικία, αλλά έχει ακόμα την ικανότητα να αλλάξει την ροή ενός παιχνιδιού. Αλλά, όχι πάντα όμως κι αυτό είναι λογικό όταν είσαι στα 34 προς 35.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X