ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Μετά τον Πετράκη… ο Ανδρέου

Ακόμη μία φορά η «γειτονιά» του Τακτακαλά αποτελεί σημείο αγοράς και ενδιαφέροντος για τους Λεμεσιανούς

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις την φετινή περίοδο με το ποδόσφαιρο που έπαιξε, παρόλο που δεν κατάφερε στο τέλος της ημέρας να κατακτήσει το κύπελλο.

Από την ομάδα του Τακτακαλά υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με την απόδοση τους, πράγμα πολύ λογικό. Ένας εξ αυτών είναι ο νεαρός κεντρικός αμυντικός Στέλιος Ανδρέου, ο οποίος κατέγραψε 24 συμμετοχές και ένα γκολ στο πρωτάθλημα.

Ενδεικτικό της καλής παρουσίας που είχε φέτος, ήταν η κλήση που πήρε από τον ομοσπονδιακό μας τεχνικό, Νίκο Κωστένογλου, για την Εθνική Ανδρών, παρόλο που βρίσκεται ακόμα στα 18 του χρόνια.

Η παρουσία του διεθνή αμυντικού δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Απόλλωνα, με τους «κυανόλευκους» να κάνουν κίνηση για την απόκτηση του, κτυπώντας την πόρτα του Ολυμπιακού.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε επαφές και φαίνεται να υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συμφωνία. Αν τελικά προκύψει συμφωνία, ο Απόλλωνας θα καταβάλει ένα σημαντικό ποσό στον Ολυμπιακό, ενώ ην ομάδα του Τακτακαλά θα διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Επιπλέον, υπάρχει ένα πιθανό ενδεχόμενο, εάν προκύψει οριστική συμφωνία, ο Ανδρέου να παραμείνει με υποσχετική ενός χρόνου στον Ολυμπιακό και να πάει στο Κολόσσι το καλοκαίρι του 2022. Αλλά, αυτό δεν είναι δεδομένο για την ώρα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση